تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/08/26 - 00:41
کد خبر: 450790

حمله تروریستی به مدافعان امنیت در اصفهان

حمله تروریستی به مدافعان امنیت در اصفهان

راکبان یک موتورسیکلت ساعت ۲۱ امشب در خانه اصفهان نیروهای بسیجی را به رگبار بستند که در این حادثه ۲ نفر شهید و ۸ نفر مجروح شده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، راکبان یک موتورسیکلت ساعت 21 امشب در خانه اصفهان نیروهای بسیجی را به رگبار بستند که در این حادثه 2 نفر شهید و 8 نفر مجروح شده‌اند.

براساس گزارش خبرنگار تسنیم،  محسن حمیدی 54 ساله و محمدحسین کریمی 30 ساله از اعضای پایگاه مقاومت بسیج 10 امام علی النقی علیه السلام در این حمله تروریستی به شهادت رسیده‌اند.

اطلاعات تکمیلی از حمله تروریستی خیابان خانه اصفهان

طبق آخرین اطلاعات خبرنگار تسنیم، در این عملیات تروریستی 8 نفر مجروح شده‌ا‌ند که از این تعداد هفت نفر از نیروهای فراجا و یک نفر از نیروهای بسیجی بوده است.

‌براساس این گزارش، حوالی ساعت 21 چند نفر با سه دستگاه موتور‌سیکلت به ‌حوزه مقاومت بسیج 10 امام علی النقی علیه السلام خانه اصفهان حمله کرده و نیروهای مستقر در آنجا‌ را به رگبار بسته و متواری شدند.

‌تروریست‌ها تحت تعقیب نیروهای امنیتی قرار دارند.

جزئیات شهادت حافظان امنیت در اصفهان‌

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان درباره جزئیات شهادت حافظان امنیت اصفهان و کشته شدن سه نفر در اغتشاشات سمیرم توضیح داد.

محمدرضا جان‌نثاری درباره حادثه تروریستی تیراندازی به مدافعان امنیت در شهر اصفهان اظهار داشت:  متأسفانه امروز در جریان اغتشاشات در برخی از نقاط اصفهان از جمله یکی از شهرهای اقماری اصفهان به نام ملک‌شهر، راکب موتورسیکلتی به سمت نیروهای حافظ امنیت شلیک می‌کند که دو نفر شهید شدند.

وی افزود:  همچنین در شهرستان سمیرم در جریان اغتشاشات امروز درگیری‌هایی به وجود آمد که سه نفر از کسانی که در صحنه اغتشاشات حضور داشتند، کشته شدند که پرونده همه آنها در دست اقدام است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان  اضافه کرد: خوشبختانه امنیت در اصفهان و سمیرم برقرار است و مشکل خاصی در این زمینه نیست اما موضوع شهید شدند عزیزان بسیجی در حال پیگیری است و افرادی که در شهرستان سمیرم کشته شدند، در دست اقدام و بررسی است تا متوجه شویم که از چه ناحیه‌ای بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top