تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/08/29 - 15:18
کد خبر: 451069

واکنش اسلامی به قطعنامه اخیر شورای حکام

واکنش اسلامی به قطعنامه اخیر شورای حکام

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مطابق قانون اقدام راهبردی مجلس به پیش خواهد رفت، گفت: صدور قطعنامه مشخصاً یک اقدام غیرسازنده برای حفظ فشار حداکثری است و هیچ کمکی به طرف‌های مقابل برای حل مسائل موجود نخواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد تشییع ۳۷۰ شهید در آبان ۱۳۶۱ و ۲۳ هزار شهید استان اصفهان با گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا اظهار کرد: مردم ایران، همیشه در صحنه‌های مختلف سربلند بوده‌اند و مردم اصفهان نیز در ۲۵ آبان ۱۳۶۱ در آزمون ایثار در دفاع مقدس سربلند بیرون آمدند.

وی افزود: عملیات محرم بیش از یک هزار شهید داشت که بیش از ۷۰۰ شهید آن برای استان اصفهان بود و مردم در آن روز ۳۷۰ شهید را بدرقه کردند.

اسلامی گفت: هم‌اکنون اصفهان بیش از هزار خانواده دارای دو شهید و حدود ۶۰ خانواده دارد که ۳ شهید را تقدیم این انقلاب کرده‌اند و حتی خانواده‌هایی آن روز فرزندان خودشان را به جبهه اعزام می‌کردند که یک فرزند داشتند و همان یک نفر هم به فیض شهادت نائل شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: در آن دوران جوانانی داشتیم که عاشقانه به امام خویش لبیک گفتند و برای بقای دین، اسلام و حفظ سرزمینشان جان‌فشانی کردند. روح همه شهدا شاد و امیدواریم بتوانیم در مسیر پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی که چیزی جز عزت مردم و آبادانی ایران را به همراه ندارد، تلاش کنیم و سر از پا نشناسیم.

وی در پاسخ به سؤالی درباره قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران بیان کرد: پیش از این هم گفته بودیم که صدور قطعنامه مشخصاً یک اقدام غیرسازنده برای حفظ فشار حداکثری است و هیچ کمکی به طرف‌های مقابل برای حل مسائل موجود نخواهد کرد.

اسلامی افزود: ما از مدیرکل آژانس هم شنیده بودیم و وی تأکید داشت که صدور قطعنامه کمکی به پیشبرد امور نخواهد کرد، به نظر می‌رسد سه کشور اروپایی و آمریکا به استفاده از انواع روش‌های مختلف فشار ازجمله صدور قطعنامه و تحریم عادت دارند و پرواضح است که این‌گونه فشارها بی‌سرانجام خواهد بود.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه این اقدام اشتباه و تصویب قطعنامه علیه کشورمان همان‌طوری که پیش‌تر هم گفته شده بود، پاسخ محکمی از سوی ایران به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مطابق قانون اقدام راهبردی مجلس پیش می‌رود و صدور قطعنامه‌های متعدد علیه ایران در پیشبرد این برنامه‌ها خللی ایجاد نخواهد کرد.

وی تصریح کرد: تمامی برنامه‌هایی که در عرصه ملی از سوی ما دنبال می‌شود برای رفاه و پیشرفت ملت ایران است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top