تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/08/29 - 16:36
کد خبر: 451075

اختیاری شدن شب‌کاری زنان باردار شاغل در وزارت بهداشت

اختیاری شدن شب‌کاری زنان باردار شاغل در وزارت بهداشت

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت گفت: نوبت کاری شب برای مادران شاغل باردار یا دارای فرزند شیرخوار در وزارت بهداشت "اختیاری" شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، بهروز رحیمی با اشاره به بخشنامه‌ها و ابلاغیه‌های متعددی که در خصوص سیاست‌های کلی جمعیت و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت ابلاغ شده است، اظهار کرد: ضرورت پرداخت حقوق و مزایای متخصصان ضریب کا در ایام مرخصی زایمان و همچنین غرامت دستمزد ایام بیماری پزشکان متخصص مشمول تعهدات ضریب کا از اقدامات وزارت بهداشت در راستای حمایت از سیاست‌های کلی جمعیت و خانواده ابلاغی مقام معظم رهبری و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بوده است.

وی در ادامه با اشاره به اختیاری شدن نوبت‌کاری شب برای مادران شاغل باردار یا دارای فرزند شیرخوار گفت: حضور پدران در مشاغل و فعالیت‌هایی که نیازمند نوبت‌ کاری شب است تا یک ‌ماهگی نوزاد، اختیاری است و در صورت انجام نوبت‌کاری توسط مادران شاغل دارای فرزند شیرخوار، استفاده از مرخصی شیردهی در شیفت شب دو ساعت و در شیفت‌های مضاعف به ازای هر شیفت کاری یک ساعت لحاظ خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تصریح کرد: با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در بخشنامه‌ای به معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مؤسسات تابعه این وزارتخانه، بر اعطای کامل مدت مرخصی زایمان برای مشمولان این قانون تأکید شده است.

رحیمی از اعطای دورکاری به درخواست مادران باردار خبر داد و گفت: بر اساس بخشنامه ابلاغی وزارت بهداشت، مادران باردارمی‌توانند حداقل 4 ماده در دوران بارداری در مشاغلی که امکان دورکاری در آن‌ها فراهم است، به‌صورت دورکار فعالیت کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، پرداخت حقوق و مزایای پزشکان متخصص و فوق تخصص در ایام مرخصی زایمان را از دیگر اقدامات وزارت بهداشت در راستای انجام منویات مقام معظم رهبری در حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و اجرای قانون مجلس دانست و بیان کرد: وزارت بهداشت ساز و کارهای تشویقی و حمایتی دیگری نیز برای اجرای هرچه بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دست تدوین و برنامه‌ریزی دارد.

وی خاطرنشان کرد: بخشنامه های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از زمان ابلاغ یعنی 24 آبان 1401 قابل اجراست و در صورتی که دانشگاهی تابع انجام این قانون نباشد، از طریق تماس با سامانه 190 داخلی 6 شکایات افراد ثبت و از طریق بازرسی وزارت بهداشت پیگیری خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top