تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/09/02 - 04:18
کد خبر: 451444

اجازه تشکیل دولتی تروریستی در اطراف ترکیه را نمی‌دهیم

اجازه تشکیل دولتی تروریستی در اطراف ترکیه را نمی‌دهیم

«سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه روز سه‌شنبه تاکید کرد که کشورش اجازه نخواهد داد تا دولتی تروریستی در اطرافش ایجاد شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس،‌ «سلیمان صویلو» وزیر کشور ترکیه روز سه‌شنبه تاکید کرد که کشورش اجازه نخواهد داد تا دولتی تروریستی در اطرافش ایجاد شود.

وی که این سخنان را در جریان کنفرانس خبری مشترک با «نانسی ورز» همتای آلمانی خود مطرح می‌کرد، گفت: «دیدار مفید و سازنده‌ای داشتیم که نشان می‌دهد آلمان همچنان شریک مهمی برای ترکیه به شمار می‌آید».

صویلو افزود که از زمانی که ورز وزارت کشور آلمان را در دست گرفته، تمایل خود برای همکاری سازنده و مذاکرات دوجانبه برای حل تمامی مشکلات با ترکیه را ابراز داشته است.

وزیر کشور آلمان نیز در این کنفرانس خبری گفت که برلین به طور کامل به ترکیه اعلام همبستگی کرده و از مبارزه این کشور با تروریسم حمایت می‌کند.

از سوی دیگر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه گفت که ترکیه با حمایت تانک‌ها و نظامیان خود، تروریست‌ها را ریشه‌کن می‌کند.

وی که این سخنان را در جریان افتتاح سد و نیروگاه آبی «یوسف ایلی» مطرح می‌کرد، گفت: «با حمله به اهداف تروریستی در شمال سوریه و عراق، به حمله تروریستی پست در استانبول که به کشته شدن شش بی‌گناه منجر شد، پاسخ دادیم».

رئیس جمهور ترکیه اضافه کرد: «مدتی است که تروریست‌ها را با هواپیماها، توپخانه‌ها، و پهپادهایمان تحت پیگرد قرار داده‌ایم و در نزدیک‌ترین زمان، با حمایت نظامیان و تانک‌هایمان تروریست‌ها را ریشه‌کن خواهیم کرد».

همچنین اردوغان شامگاه دوشنبه در مصاحبه با خبرگزاری «آناتولی» گفت دولت‌های آمریکا در سال‌های اخیر هزاران کامیون مهمات را به شبه‌نظامیان کُرد سوری تحویل داده‌اند.

وی در این‌باره توضیح داد: «ما از این واقعیت که یک کشور متحد ترکیه در ائتلاف ناتو، هزاران کامیون مملو از مهمات و سلاح را به مناطقی از سوریه که در آن تروریست‌ها در سال‌های اخیر فعالیت می‌کنند، تحویل داده است، ناراحت هستیم».

طبق این گزارش، رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: «این مسیر از زمان ریاست جمهوری باراک اوباما ادامه داشته، در دوره دونالد ترامپ ادامه یافته و در دوره جو بایدن نیز بدون تغییر باقی مانده است».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی قاچاق با پرداخت مالیات «قانونی‌نما» می‌شود
وزارت بهداشت در مقابل سیاست‌های افزایش ظرفیت، مانع تراشی می کند
مردم علیه توحش
۲۹.۵ همت برای تجهیزات و فناوری‌های نوین کلاس‌های درس تخصیص یافت
کلاس‌های درس مدارس دولتی به فناوری روز مجهز می‌شود
پیام تبریک رئیس AFC بابت قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
علت حریق بازارچه جنت‌آباد اعلام شد
وزارت بهداشت مانع افزایش ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی است
منابعی برای تامین اتوبوس‌های مورد نیاز پایتخت تخصیص یافته است
مردم اجازه غلبه اقلیت ذینفع پهلوی بر اکثریت انقلابی را نمی‌دهند
مجموع تعطیلی‌ها و آموزش غیرحضوری دانش‌آموزان تهرانی امسال چقدر بود؟
تأمین کالاهای اساسی و میوه‌های با کیفیت و قیمت مناسب برای ماه رمضان
تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمان‌های انقلاب، امام راحل و رهبری
بیش از ۵ هزار زن در سطوح مدیریتی دولت مشغول فعالیت هستند
آغاز انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه الزهرا (س) از ۲۱ بهمن
انقلاب اسلامی بزرگ‌ترین کنش جمعی ایرانیان در تاریخ ایران است/ در پروژه استعماری نوپهلوی نقش پررنگ بهایی‌ها را می‌توان مشاهده کرد
گزارش دانشگاه آزاد از برگزاری آزمون‌های مجازی
کلاس‌های نیمسال دوم دانشگاه تهران «حضوری» شد
آمار کشته‌ها را ساختیم تا به ایران حمله شود!
فیلم | مردم ایران همیشه همدلند
وزیر اقتصاد با بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم بیمه شخص ثالث موافقت کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top