تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/09/03 - 11:49
کد خبر: 451616

ایلان ماسک فقیر شد؟!

سهام این سازنده خودروهای الکتریکی در پایان معاملات روز دوشنبه با ۶.۸ درصد کاهش به ۱۶۷.۸۷ دلار رسید که پایین‌ترین قیمت سهام از نوامبر ۲۰۲۰ است. سهام تسلا بیش از نیمی از ارزش خود را در سال گذشته از دست داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بیزنس اعلام کرد، ایلان ماسک در سال جاری شاهد کاهش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلاری ثروت خود بوده که بیشترین کاهش را در شاخص میلیاردرهای بلومبرگ ثبت کرده است. البته همچنان ماسک با دارایی خالص ۱۶۹.۸ میلیارد دلار، ثروتمندترین فرد جهان است.

این سقوط بی‌سابقه نشان‌دهنده آخرین چالش‌هایی است که تسلا که بخش عمده‌ای از ثروت ماسک را دربرمی‌گیرد، در میان هزینه‌های فزاینده مواد خام و اختلالات زنجیره تامین با آن مواجه شده است. آخرین فراخوان بیش از ۳۰۰ هزار خودرو به دلیل معیوب بودن چراغ‌های عقب و موضع سختگیرانه کووید صفر در چین مشکلات را به‌طور قابل توجهی برای بازار بزرگ تسلا در خارج از ایالات متحده تشدید شده است.

سهام این سازنده خودروهای الکتریکی در پایان معاملات روز دوشنبه با ۶.۸ درصد کاهش به ۱۶۷.۸۷ دلار رسید که پایین‌ترین قیمت سهام از نوامبر ۲۰۲۰ است. سهام تسلا بیش از نیمی از ارزش خود را در سال گذشته از دست داده است.

ماسک نزدیک به ۱۵ درصد از سهام تسلا را در اختیار دارد و کاهش قیمت سهام این سازنده خودروهای الکتریکی تنها در یک روز حدود ۸.۶ میلیارد دلار از ثروت وی را از بین برد.

ماه گذشته، ماسک پلت‌فرم رسانه اجتماعی توییتر را به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خریداری کرد. وی از زمان تصاحب، ۶۰ درصد از کارکنان را اخراج کرده است که آخرین دور اخراج کارکنان در روز یکشنبه بود. سرمایه‌گذاران نگران این هستند که آیا این تاجر می‌تواند پس از خرید توییتر بر نقش خود به عنوان مدیرعامل تسلا تمرکز کند یا خیر.

قیمت سهام تسلا در سال ۲۰۲۲ به دلیل فروش گسترده در بازارهای فناوری و نگرانی‌های گسترده از سقوط اقتصادی همچنین به دلیل موضع سختگیرانه فدرال رزرو تحت فشار قابل توجهی قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
پلیس: آگهی‌های استخدام با درآمدهای نجومی تله کلاهبرداران است
اپ ادیت عکس گوگل تعطیل شد
مراسم «یادمان شهدای میناب» در دانشگاه آزاد برگزار شد
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top