تاریخ انتشار: جمعه 1401/09/04 - 00:06
کد خبر: 451676

سرمربی پرتغال، از عملکرد دفاعی شاگردانش مقابل غنا انتقاد کرد

سرمربی پرتغال، از عملکرد دفاعی شاگردانش مقابل غنا انتقاد کرد

تیم ملی پرتغال امشب در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به مصاف غنا رفت و در یک بازی پر افت و خیز موفق شد حریف آفریقایی خود را ۳-۲ شکست دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، تیم ملی پرتغال امشب در اولین بازی خود در جام جهانی 2022 قطر به مصاف غنا رفت و در یک بازی پر افت و خیز موفق شد حریف آفریقایی خود را 3-2 شکست دهد.

سرمربی پرتغال در پایان بازی ضمن تبریک این پیروزی به شاگردانش از عملکرد دفاعی آنها انتقاد داشت. پرتغال در سی دقیقه پایانی مسابقه دو گل از غنا دریافت کرد و در دقیقه 100 حتی نزدیک بود روی یک اشتباه دروازه‌اش را در آخرین ثانیه‌ها باز شده ببیند و به جای سه امتیاز با یک امتیاز به کار خود در این مسابقه پایان بدهد.

سانتوس در پایان بازی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:

بررسی عملکرد فنی پرتغال در این بازی
ما از نظر انتقال از فاز دفاع به حمله و بالعکس خیلی خوب بودیم. غنا در این بازی هیچ شوتی به سمت چارچوب نداشت. ما هر وقت صاحب توپ می‌شدیم یا در بازی بدون توپ خیلی ایمن بازی کردیم ولی ایمن بازی کردن با منفعل بودن فرق دارد. هر وقت توپ را به دست می‌آوردیم و برای حمله وارد محوطه هافبک حریف می‌شدیم دوباره برمی‌گشتیم و توپ را در یک نیم‌دایره بیرونی به سمت دروازه خودمان به حرکت درمی‌آوردیم. همین باعث می‌شد حملات ما تند و تیز نباشد.

صحبتهای فرناندو سانتوس بین دو نیمه
ولی از دقیقه سی یا سی و پنج به بعد بهتر شدیم. در سه چهار دقیقه آخر نیمه اول چند موقعیت گلزنی داشتیم و به خصوص روی سانترها خطرناک بودیم. این بازی اصلا ساده نبود. بین دو نیمه به بازیکنان گفتم که درست است که باید صبور باشیم ولی نه اینقدر. بازی آنقدر بسته شده بود که اگر می‌خواستیم صبوری کنیم امکان نداشت به گل برسیم. آنها متوجه شدند و سعی کردند بازی را عوض کنند. پنالتی ما به خاطر همین تغییر به دست آمد.

انتقاد از عملکرد دفاعی پرتغال
ولی ما گلهایی که خوردیم واقعا الکی بود. شنیدم که ژوائو فلیکس هم داشت به خبرنگارها همین حرف را می‌زد که بازیکن‌ها در زمین اصلا نفهمیدند چه شد که گل خوردیم. این درباره هر دو گل صادق است. یک تیم نباید اینطور گل بخورد. اصلا قابل قبول نیست.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top