تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/05 - 19:53
کد خبر: 451840

شال گردن هوشمند شیائومی رونمایی شد

شال گردن هوشمند شیائومی رونمایی شد

شیائومی با رونمایی از یک شال گردن هوشمند با قابلیت‌های گرمایشی جالبی مثل امکان تنظیم دما، به استقبال فصل سرد زمستان رفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از گجت نیوز، روزهای پایانی سال میلادی، معمولا با هوای سرد و دمای زیر صفر در بسیاری از مناطق همراه است. طبق گزارش‌ها، چین قوی‌ترین موج سرمای زمستانی را از تاریخ ۲۶ نوامبر (۵ آذر) تجربه خواهد کرد. کاهش شدید دما، بیش از ۳۰ استان و شهر را تحت تاثیر قرار خواهد کرد. علاوه بر آن نیز، مردم باید با بارش باران، برف و وزش باد شدید دست و پنجه نرم کنند. اینجاست که به منظور کمک به سپری کردن روزهای سرد زمستان، شرکت شیائومی از یک شال گردن هوشمند با قابلیت کنترل دما بر اساس پلتفرم یوپین رونمایی کرده است.
این گجت عجیب اولین بار توسط لی جون، مدیرعامل شیائومی از طریق حساب کاربری ویبو معرفی شد. بنابراین به نظر می‌رسد که محصول گرمایشی این شرکت از اهمیت بالایی برخوردار است. شال گردن هوشمند شیائومی قادر به گرم نگه داشتن کاربر است و برای این کار از مواد پرکننده عایق حرارتی داخلی Dupont استفاده می‌کند. این گجت هم‌چنین به فناوری گرمایش نانولوله کربنی با خلوص بالا و سنسور دما مجهز است.

شال گردن شیائومی می‌تواند در عرض ۳ ثانیه گرم شود و می‌توان آن را در سه سطح با دمای ۳۸، ۴۵ و ۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرد. ورق گرمایش فوق‌العاده بزرگ این گجت نه تنها قادر به محافظت از سرما است، بلکه به خوبی محدوده گردن را گرم می‌کند.

علاوه بر ویژگی‌های فوق، شال گردن هوشمند شیائومی از قابلیت‌های حفاظتی و دمای حداکثری، اتصال کوتاه، مدار باز و سایر موارد پشتیبانی می‌کند. هم‌چنین در صورت بروز اختلال، سیستم هوشمند آن به طور خودکار خاموش خواهد شد. این گجت هم‌چنین در ماشین لباسشویی نیز قابل شستشو است.

شال گردن هوشمند گرمایشی Xiaomi Smart Healing با قیمت ۱۴۹ یوان (۲۱ دلار) عرضه می‌شود و در حال حاضر از طریق وب‌سایت Youpin در چین قابل خریداری است. ناگفته نماند که خریداران چینی این گجت، یک پاوربانک ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی رایگان نیز دریافت خواهند کرد که می‌توانید برای شارژ دستگاه از آن استفاده کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top