تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/08 - 15:35
کد خبر: 452230

اقدامات این دوره صداوسیما برای حمایت از تیم ملی در ادوار گذشته کم سابقه بوده

اقدامات این دوره صداوسیما برای حمایت از تیم ملی در ادوار گذشته کم سابقه بوده

پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: اقداماتی که امسال و در این دوره جام جهانی در سازمان صداوسیما، برای حمایت از تیم ملی و تقویت انسجام و وحدت ملی انجام دادیم، در ادوار گذشته کم سابقه بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: اقداماتی که امسال و در این دوره جام جهانی در سازمان صداوسیما، برای حمایت از تیم ملی و تقویت انسجام و وحدت ملی انجام دادیم، در ادوار گذشته کم سابقه بوده است.

وی افزود: ما علاوه بر شبکه های اصلی‌مان در این حوزه که شبکه سه و ورزش است،‌ از مابقی شبکه ها  نیز برای اختصاص برنامه های ویژه و خاص به هدف ایجاد انسجام و یکپارچگی در حمایت از تیم ملی،‌ استفاده کردیم.

وی افزود: در شبکه های یک، دو ،‌نسیم و مابقی شبکه ها این خط را پیگیری کردیم. در حوزه فنی و تکنیکی نیز،‌امسال برای اولین بار،‌ پخش 4k را انجام دادیم وطی مذاکراتی که با شرکت دارای حق پخش به عمل آوردیم،‌ حق پخش این بازی ها را از ماه ها پیش  به طور کامل خریداری کردیم و مطمئن شدیم که این رویداد ورزشی را به لحاظ تصویری و تکنیکی و تحلیلی می توانیم پوشش دهیم.

رئیس سازمان صداو سیما تصریح کرد: ما سعی کردیم ماهیت کار بدخواهانی که تلاش می کنند از این رویداد وحدت بخش و انسجام آفرین سواستفاده کنند را در بخش های مختلف تبیینی و اطلاع رسانی در کنار پرداختن فنی و تکنیکال به مسابقات جام جهانی برای مردم روشن کنیم تا این رویداد مهم ورزشی به یک جریان انسجام آفرین جدید بین ملت ما تبدیل شود.ما به عنوان رسانه ملی همواره تلاش می کنیم تا این اتفاق بیفتد.

جبلی در مورد پوشش جام جهانی توسط شبکه سعودی اینترنشنال خاطرنشان کرد: ما به عنوان دارنده حق پخش و شرکت بی ان اسپورت قطر به عنوان نماینده فیفا در منطقه منا یا خاور میانه و شمال آفریقا این توافق را کرده بودیم که پخش این بازی ها در محدوده ایران در اختیار سازمان صداوسیما باشد.

وی افزود: هم شرکت بی ان اسپورت و هم بخش حقوقی سازمان صداوسیما وقتی متوجه شدیم خارج از این توافق دارد اتفاقاتی می افتد، به آن شرکت تذکرات لازم را دادیم و به شبکه های غیر ایرانی از جمله اینترنشنال که قصد سواستفاده از پخش بازی ها را داشتند،‌ تذکرات لازم داده شد و  اگر این افراد بخواهند به تخلف خودشان ادامه دهند پیگیری های حقوقی این قضیه را انجام خواهیم داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هوش مصنوعی مولد عکس و ویدئوی «متا» سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود
​دانشگاه صنعتی امیرکبیر، میزبان اولین هکتون محاسبات کوانتومی کشور
فیلم| عادی سازی دوستی دختر و پسر از طرف کارشناس مذهبی
تذکر رییس کمیسیون امنیت ملی به سخنان پزشکیان در مورد موشک‌های ایرانی
۱۲ درصد جمعیت کشور سالمند هستند
توصیه‌های ترافیکی پلیس راهور به پایتخت‌نشینان، ویژه شب یلدا
پیام تسلیت وزیر کشور در پی درگذشت اشرف بروجردی
جشن یلدا با چند غذای ساده برای یک شبِ ماندنی
قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
بازخوانی سیره نبوی متناسب با مسائل و چالش‌های انسان معاصر ضرورت دارد
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی
صعود سایپا به یک چهارم نهایی در ضیافت پنالتی‌ها
«من قاتل زنم نیستم»
واردات ۶.۴ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در ۸ ماهه امسال
رارداد با نازون پس از اخذ تأییدیه‌های پزشکی بوده است
تداوم حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
فقدان بانویی مصلح، آزادیخواه و آگاهی‌بخش ثلمه‌ای جبران‌ناپذیر است
آمریکا کشتی تحریم شده ونزوئلا را توقیف کرد
اوحدی مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران شد
سید احمد موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شد
جام حذفی جای غفلت نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top