تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/09/09 - 23:44
کد خبر: 452420

خضریان: راه اندازی هر چه سریع‌تر سامانه املاک و اسکان الزامیست

خضریان:  راه اندازی هر چه سریع‌تر سامانه املاک و اسکان الزامیست

علی خضریان با اشاره به بازدید هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از سازمان ثبت گفت: جلسه‌ای با حضور اعضای هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در محل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور رئیس و معاونین سازمان ثبت اسناد برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علی خضریان با اشاره به بازدید هیأت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از سازمان ثبت گفت: جلسه‌ای با حضور اعضای هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در محل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور رئیس و معاونین سازمان ثبت اسناد برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه بر ضرورت راه اندازی هر چه سریع‌تر سامانه املاک و اسکان با همکاری مشترک وزارت راه و شهرسازی، دستگاه‌های صاحب اطلاعات و همکار از جمله سازمان ثبت در نحوه ارائه اطلاعات به وزارت راه و شهرسازی تاکید شد. همچنین مقرر شد بانک اطلاعات دفتر املاک الکترونیک و نقشه کاداستر شده املاک ظرف دوماه آینده در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار داده شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: همچنین راه اندازی کشوری سامانه تصدیق الکترونیک و رفع موانع مرتبط با اتباع خارجی مورد تأکید قرار گرفت و مقرر شد طی یک ماه آینده با رفع مشکلات مربوط به اتباع خارجی این سامانه به صورت کامل در کشور اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بیان کرد: تعیین تکلیف موضوع سردفتران با تشکیل کارگروه مشترک با مسئولین مربوطه پیگیری شد و بررسی موضوع راه اندازی سامانه صحت سنجی و اصالت اشخاص حقیقی و حقوقی در ثبت شرکت‌ها مورد تاکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد جلسات مشترکی به منظور رفع موانع و استفاده از ظرفیت‌های تقنینی و نظارتی فی‌مابین کمیسیون و سازمان ثبت برگزار شود.

خضریان در ادامه گفت: در این جلسه مقرر شد ظرف یک ماه آینده موارد اشاره شده در قانون بودجه ۱۴۰۱ در خصوص سوابق و اطلاعات خودروها که در اختیار سازمان ثبت قرار دارد، از طریق سامانه‌های پیش بینی شده با نظارت کمیسیون اصل نود در اسرع وقت با هماهنگی معاونت علمی ریاست جمهوری در اختیار سکوهای بخش خصوصی قرار داده شود. همچنین در خصوص دریافت و پرداخت‌ها در فرایند اجرای ثبت نیز مقرر شد در اسرع وقت زیرساخت‌های لازم برای الکترونیکی شدن این فرایندها به صورت کامل فراهم شود و برنامه اجرایی را به کمیسیون اعلام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top