تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/09/10 - 19:03
کد خبر: 452482

سرمربی تیم ملی فوتبال غنا؛

درباره سوارز سوال نپرسید

درباره سوارز سوال نپرسید

سرمربی تیم ملی غنا در واکنش به پرسش‌های بی‌شمار خبرنگاران درباره لوئیس سوارز و مهار توپ با دست در جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی عصبانی شد و گفت: دربار سوارز و اتفاقات آن جام دیگر از من سوال نپرسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» اتو آدو در نشست خبری پیش از دیدار برابر اروگوئه، اظهار داشت: اروگوئه پیشینه غنی زیادی در فوتبال و تجربه بسیاری دارد. این تیم بازیکنان خوبی چون سوراز و کاوانی را در ترکیب خود قرار داده است و دیدار فردا برابر این اروگوئه بسیار دشوار است.

وی درباره اتفاقاتی که در جام جهانی ۲۰۱۰ افتاد، افزود: در نیمه نهایی سوراز توپ را با دست مهار کرد. روز بد و ناراحت کننده‌ای برای من بود. ما تلاش کردیم تا بهترین حمله و دفاع را نشان دهیم.

سرمربی تیم ملی غنا در واکنش به این پرسش که آیا احساس می‌کنید که فشار روی تیم شما وجود دارد چون باید انتقام بگیرید؟ گفت: اینکه بگویید دیدار برابر اروگوئه متفاوت است، درست نیست. فرقی نمی‌کند اورگوئه باشد یا هر تیم دیگری، باید بازی با اروگوئه را ببریم.

وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اتفاقاتی که ۱۲ سال پیش در جام جهانی ۲۰۲۰ در دیدار با اروگوئه رخ داد، اگر شکست بخورید چه واکنشی از خود در زمین نشان می‌دهید و آیا فشاری روی شما هست؟ یادآور شد: من هیچ فشاری احساس نمی‌کنم. هر کشوری یک پیشینه فرهنگی دارد. فوتبال گاهی اوقات اینگونه است که یک روز خوب بازی می‌کنید یا بد. همه چیز بستگی به شرایط بازی و هواداران دارد.

آدو در پاسخ به این سوال که با توجه اتفاق ۱۲ سال گذشته، تمام آفریقایی‌ها منتظر پیروزی شما برابر اروگوئه هستند، گفت: به اندازه کافی در این زمینه سوال پرسیدید و بیشتر از این درباره اتفاق ۲۰۱۰ و سوارز سوال نپرسید. ما برای این دیدار آنالیز خاصی انجام دادیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top