تاریخ انتشار: جمعه 1401/09/11 - 10:33
کد خبر: 452522

جدایی سرمربی عربستان منتفی است

جدایی سرمربی عربستان منتفی است

یک روزنامه ورزشی عربستان خبر داد «هروه رنار» سرمربی تیم ملی این کشور تا سال ۲۰۲۷ روی نیمکت عربستان حضور خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» تیم ملی فوتبال عربستان با هدایت «هروه رنار» سرمربی فرانسوی خود در نخستین بازی جام جهانی ۲۰۲۲ آرژانتین را شکست داد و یکی از بزرگترین شگفتی‌های جام را رقم زد. این برد بزرگ، انتظارات را از عربستان برای صعود از مرحله گروهی افزایش داد اما «الاخضر» با دو باخت متوالی به لهستان و مکزیک، امید هوادارانش را ناامید کرد و با کسب سه امتیاز از جام جهانی حذف شد.

بعد از حذف عربستان، حرف و حدیث‌هایی در ارتباط با آینده هروه رنار و احتمال جدایی او از نیمکت عربستان مطرح شد. با این حال روزنامه «الریاضیه» عربستان امروز به نقل از یک منبع خبری در فدراسیون فوتبال عربستان خبر داد که رنار تا سال ۲۰۲۷ در این تیم ماندنی است.

به گفته این منبع، رنار در جام خلیج فارس و جام ملت‌های آسیا که سال بعد برگزار می‌شود و همچنین مسابقات مقدماتی آسیا برای جام جهانی ۲۰۲۶، تیم الاخضر را هدایت خواهد کرد.

رنار برای هواداران فوتبال ایران یادآور اتفاقاتی است که او را از نیمکت تیم ملی کشورمان دور کرد. بعد از جدایی کارلوس کی روش از تیم ملی ایران در سال ۲۰۱۹، فدراسیون فوتبال مذاکراتی با رنار انجام داد. این مربی در آن زمان با مراکش قرارداد داشت و از فدراسیون ایران درخواست کرد تا به او زمان بیشتری بدهند تا بعد از اتمام قراردادش با مراکش، هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد.

فدراسیون اما در نهایت سراغ مارک ویلموتس بلژیکی رفت و فوتبال ایران را در مسیری قرار داد که حتی تیم ملی در آستانه حذف از مسابقات مقدماتی جام جهانی قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top