تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/09/13 - 15:20
کد خبر: 452718

کربکندی: کی‌روش مربی پرقدرت گذشته نبود

کربکندی: کی‌روش مربی پرقدرت گذشته نبود

پیشکسوت فوتبال ایران تأکید کرد که کی‌روش در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر آن مربی پرقدرت گذشته نبود و با این شرایط تیم ملی کار دشواری در جام ملت‌های آسیا خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» رسول کربکندی در خصوص بحث‌های چند روز اخیر مبنی بر ماندن یا جدایی کارلوس کی‌روش از تیم ملی گفت: اینکه ما و دیگر کارشناسان چه نظری داشته باشند و فدراسیون چه تصمیمی بگیرد دو موضوع متفاوت است. ما نظر می‌دهیم ولی طبیعتاً تصمیم‌گیرنده نیستیم. کی‌روش بعد از بازی با آمریکا از جوانگرایی در تیم ملی صحبت کرد و وزیر ورزش هم احتمال ماندن این مربی را رد نکرد. این اتفاقات نشان می‌دهد که صحبت‌هایی با کی‌روش برای تمدید قرارداد انجام شده است.

وی ادامه داد: خیلی از کارشناسان این نظر را دارند که کی‌روش چیز جدیدی برای ارائه به تیم ملی و فوتبال ایران ندارد و من هم چنین نظری دارم. او دیگر تخلیه شده و فدراسیون فوتبال باید سراغ یک مربی جوان و باانگیزه خارجی برود که سبک مربیگری‌اش به فوتبال ایران و تیم ملی بخورد. در مورد استفاده از مربی ایرانی نظرم این است که اگر چنین اتفاقی رخ دهد دخالت در کارش زیاد خواهد شد و ما در فوتبال ایران قوانین و قواعد عجیبی داریم که ممکن است در صورت استفاده از مربی ایرانی با مشکلاتی مواجه شویم. اگر قرار است مربی ایرانی انتخاب شود باید به او اختیار تام بدهیم و حمایتش کنیم.

پیشکسوت فوتبال عنوان کرد: این کی‌روش آن کی‌روش پرقدرت گذشته نبود. نیمکت تیم ملی ما نیاز به یک تحول بزرگ دارد و باید یک مربی خارجی کارنامه‌دار، جوان و باانگیزه را بیاوریم. از طرفی اعتقاد دارم که تعدادی از بازیکنان تیم ملی باید کنار بروند و این فرصت را باید برای بازیکنان جوان مهیا کنیم تا خودشان را نشان بدهند. تیم ملی نیاز به تغییر نسل دارد.

کربکندی گفت: شرایط تیم ملی ما طوری است که در جام ملت‌های آسیا هم نمی‌توانیم ایران را شانس اصلی قهرمانی بدانیم. همه دیدند که کره جنوبی، ژاپن و استرالیا چه نتایجی گرفتند و ما چه عملکردی داشتیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top