تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/09/17 - 10:02
کد خبر: 453198

آمازون برای جلوگیری از محکومیت در اروپا مشتری مدار می‌شود

آمازون برای جلوگیری از محکومیت در اروپا مشتری مدار می‌شود

کمیسیون اروپا و آمازون به توافقی دست یافته اند که به این شرکت خرده فروشی اجازه می‌دهد جلوی جریمه خود را به دلیل سوء استفاده از داده‌های فروشندگان کالا بگیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، این شرکت متعهد شده که با محصولات رقیب خود که در بخش Buy Box وب‌سایت آمازون عرضه می‌شوند به طور یکسان برخورد کند، اقدامی که باعث افزایش احتمال دیده شدن و فروش کالاهای مذکور می‌شود. آمازون همچنین موافقت کرد برای مشتریانی که کمتر به دنبال خرید در سریع‌ترین زمان ممکن هستند، پیشنهادات ویژه‌ای ایجاد کند، و همچنین به فروشندگان اجازه دهد تا در مورد شرکتی که می‌خواهند کالاهایشان را تحویل دهند، خود تصمیم بگیرند.

کمیسیون اروپا قصد دارد حصول این توافق را در ۲۰ دسامبر اعلام کند، اگرچه این تاریخ ممکن است تغییر کند، ولی آنچه تغییر نخواهد کرد، شرایط معامله است. یک منبع به این نشریه گفت: موضوعات بسیار کمی برای بحث وجود دارد. پس از رسمیت یافتن این توافق، آمازون باید حداقل به مدت پنج سال به تعهدات خود عمل کند.

در ماه جولای، آمازون قول داد اقداماتی را برای عادلانه‌تر کردن خدمات به فروشندگان خود انجام دهد، اما مدعی شد احساس می‌کند طور غیرمنصفانه توسط قانون بازارهای دیجیتال هدف قرار گرفته است.

توافق با اتحادیه اروپا به آمازون فرصت را می‌دهد تا از اعمال جریمه کمیسیون اروپا جلوگیری کند. کمیسیون اروپا در سال ۲۰۱۹، تقریباً یک سال کامل قبل از اینکه وال استریت ژورنال گزارشی را منتشر کند، بررسی نحوه استفاده آمازون از داده‌های تجاری را آغاز کرد. این بررسی نشان داد آمازون از داده‌های فروشندگان کالا برای طراحی محصولات رقیب استفاده کرده است.

در ماه آوریل، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا هم تحقیقات خود را در مورد استفاده آمازون از داده‌های اشخاص ثالث آغاز کرد. پیش از آن، سنای آمریکا هم از وزارت دادگستری خواست تحقیقاتی را در مورد آمازون انجام دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
عکس| این خودروی جدید جایگزین پژو ۲۰۶ می شود
دستگیری ۲ روح سرگردان با اقدامات وحشت آمیز در شهر
بازی خطرناک آذربایجان علیه ایران/ از اینجا به آقای الهام علی‌اف هشدار می‌دهیم ...
عکس| تصویری از شهید میلاد حیدری و فرزندش که درحمله امروز به شهادت رسید
دودستگی شدید میان هواداران استقلال/ شعار علیه یک پرسپولیسی در ورزشگاه
وضعیت وریا غفوری سخت تر از قبل شد/ کاپیتان سابق آبی ها به خط پایان رسید؟
فیلم| چه کسی بایدن را مدیریت می‌کند؟
۹ قابلیت مخفی ویندوز ۱۱ که احتمالا از آن بی‌اطلاعید
گوشی سه‌تاشو، شگفتی سامسونگ برای سال ۲۰۲۳
تصاویر| سفره افطاری در صحن حضرت زهرا(س) در نجف
تصاویر| حال و هوای نوروز ۱۴۰۲ در یزد
کاریکاتور| «مهار تورم، رشد تولید» یک شعار ریشه‌ای است
آموزش فعال کردن مرور ایمن پیشرفته برای حساب گوگل
توئیت‌های سیاستمداران خاص حمایت می‌شود
شوک سپاه به گروه‌های تجزیه‌طلب/ عامل ارتباط با شبکه‌های معاند دستگیر شد
فیلم| جزییات بیشتر از برخورد با مقصران عدم پرداخت حقوق معلمان
فیلم| لحظه اطلاع رسانی خبر شهادت میلاد حیدری به خانواده شهید
اعتراض استقلالی‌ها به دولت و وزارت ورزش؛ فکر کنید استراماچونی هم مثل لوکادیا است!
سهمیه ایران در آخرین فصل لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد/ افزایش سهمیه برای فوتبال ایران
عکس| «باغ پهلوان پور» در مهریز
صدای موتور قایق‌ها به دریاچه ارومیه برگشت +فیلم
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top