تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/21 - 23:42
کد خبر: 453640

این جام را فتح نکنید، افسرده می‌شوید

این جام را فتح نکنید، افسرده می‌شوید

اولیور کان، اسطوره دروازه‌بانی آلمان و مدیر عامل فعلی باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد که سالها است با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کند. او می‌گوید بعد از جام جهانی ۲۰۰۲ متوجه درگیری‌اش با این بیماری شده و حالا قصد دارد به همراه روان‌شناس خود برای تغییر نگرش مردم نسبت به افسردگی تلاش کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، اولیور کان، اسطوره دروازه‌بانی آلمان و مدیر عامل فعلی باشگاه بایرن مونیخ، تایید کرد که سالها است با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کند. او می‌گوید بعد از جام جهانی 2002 متوجه درگیری‌اش با این بیماری شده و حالا قصد دارد به همراه روان‌شناس خود برای تغییر نگرش مردم نسبت به افسردگی تلاش کند.

 اولیور کان در یک مصاحبه به آن بازی 20 سال پیش برمی‌گردد و از اولین نشانه‌های افسردگی‌اش می‌گوید. کان در این باره گفت:" دو میلیارد نفر شکست من را تماشا کردند. وقتی جلوی دروازه نشسته بودم داشتم به واکنش‌های احتمالی مردم فکر می‌کردم".

اولیور کان در کتاب زندگی‌نامه‌اش که امسال منتشر شد به این ماجرا اشاره کرد و گفت احساس می‌کرده به خاطر کار بیش از حد دیگر نمی‌تواند از زندگی‌اش لذت ببرد. او حالا به صراحت درباره شرایط روانی خود صحبت کرده و تایید می‌کند که مبتلا به افسردگی بوده است.

مدیر عامل بایرن مونیخ می‌گوید حالا قصد دارد آگاهی عمومی از شرایط این بیماری را افزایش دهد تا کسی برای اعتراف به افسرده بودن دچار ترس از قضاوت دیگران نشود.

اولیور کان می‌گوید بایرن مونیخ نقش مهمی در تشخیص و بهتر شدن شرایط او داشت. کان می‌گوید در همان زمان تنها بازیکن افسرده مونیخ نبوده است. او به سباستین دایسلر اشاره کرد و گفت اولی هوینس که آن زمان ریاست باشگاه بایرن را بر عهده داشت به روان‌شناس باشگاه گفته بود:" برایم مهم نیست بیرون از باشگاه چه می‌گویند و چه می‌نویسند. این پسر باید دوباره حالش خوب بشود".

از دیگر چهره‌هایی که اولیور کان به افسردگی آنها و تلاش بایرن مونیخ برای دسترسی‌شان به خدمات روان‌شناسی اشاره می‌کند اوتمار هیتزفلد، سرمربی موفق تیم، و همین اواخر بنجامین پاوارد، بازیکن فرانسوی باشگاه، هستند. 

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فروش ویژه کولرگازی جنرال گلد با ۳۰٪ تخفیف ویژه
خرید داکت اسپلیت تا ۵۰ درصد تخفیف ویژه مدت محدود
تور استانبول با ۲۰٪ تخفیف ویژه به مدت محدود
چطور قاب سیلیکون اورجینال تشخیص بدیم؟
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
مردم از تکرار ساده‌لوحی تاریخی در مذاکره با آمریکا واهمه دارند
وزیر علوم واقعیت تلخ حملات آمریکا به دانشگاه‌ها را در شانگهای افشا کرد
تمدید مهلت ثبت‌نام متقاضیان بین‌المللی تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی
روایت‌گری دقیق و آگاهی‌بخشی مؤثر، ضرورتی راهبردی در شرایط امروز کشور است
ایران در جمع ۵ قدرت برتر پزشکی بازساختی جهان قرار گرفت
دانشجویان باید به تولیدکننده بازی‌های فناورانه تبدیل شوند
زمان برگزاری آزمون جامع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی تغییر کرد
زمان تکمیل مدارک پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری تمدید شد
با اقدام قاطع، اجازه ندهید اعتماد مردم زیر سؤال برود
راهبرد «حفظ خیابان»؛ از میدان جنگ تا میدان اقتصاد
اعضای تشکیل ستاد دانشگاهیان برای بدرقه امام شهید منصوب شدند
گام تازه فناورانه ایران در درمان پارکینسون؛ ورود به فاز انسانی تا ۱۴۰۶
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top