تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/09/22 - 07:40
کد خبر: 453651

بهینه‌سازی مصرف گاز و انرژی تنها به‌عهده وزارت نفت و شرکت ملی گاز نیست

 بهینه‌سازی مصرف گاز و انرژی تنها به‌عهده وزارت نفت و شرکت ملی گاز نیست

مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران امروز (دوشنبه، ۲۱ آذرماه) در گردهمایی پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران که در ساختمان ستاد این شرکت برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش گفت: روند تحولات در دنیا بسیار شتابنده است و پیشرفت به‌ویژه در حوزه علم و فناوری نشانه اقتدار کشور‌ها و بسیار قابل توجه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، مجید چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران امروز (دوشنبه، ۲۱ آذرماه) در گردهمایی پژوهش و فناوری شرکت ملی گاز ایران که در ساختمان ستاد این شرکت برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش گفت: روند تحولات در دنیا بسیار شتابنده است و پیشرفت به‌ویژه در حوزه علم و فناوری نشانه اقتدار کشور‌ها و بسیار قابل توجه است.

وی ادامه داد: همه کشور‌ها با هدف اینکه بتوانند در حوزه سیاسی خود را تثبیت کنند به توسعه پژوهش روی می‌آورند و این اصل و راهبردی مهم در همه دنیاستم ایران هم از این قاعده مستثنا نیست و اگر ما هم بخواهیم استقلال و ثبات کشور را تضمین کنیم باید توانایی‌ها در این حوزه را به‌منصه ظهور بگذاریم.

معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: پس از انقلاب تاکنون در حوزه‌های مختلفت به‌ویژه حوزه دفاعی به مدد فرهیختگانمان در دنیا، حرفی برای گفتن داریم، بنابراین این توانمندی برای پیشرفت در همه حوزه‌ها وجود دارد.

چگنی اظهار کرد: در صنعت نفت و گاز نیز شاهد نهادینه شدن دانش هستیم، اما همچنان راه‌های زیادی در پیش داریم و انتظار بیشتری وجود دارد. اکنون در کشور‌های در حال توسعه بیش از ۵ درصد منابع در حوزه علم و فناوری هزینه می‌شود و به نظر می‌آید این موضوع باید بیشتر مورد توجه مسئولان در کلان قرار گیرد و جذب هدفمند سرمایه و اعتبارات در دستور کار باشد.

وی با تأکید بر سامان‌دهی شرکت‌های دانش‌بنیان و تداوم رویکرد ساخت داخل و توجه به تولید در سال‌های آینده افزود: باید زیرساخت‌های لازم برای حضور این شرکت‌ها در صنعت گاز و تجاری‌سازی صنعت فراهم شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران یادآور شد: با بهینه‌سازی و کنترل مصرف گاز طبیعی در کشور امکان گازرسانی به همه مشترکان در بخش‌های مختلف وجود خواهد داشت، اما با وضع مصرف کنونی بی‌شک دچار مشکل هستیم. با این حال می‌توان با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، فرهنگ بهینه‌سازی مصرف انرژی از سوی همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط و نهادینه کرد، زیرا این وظیفه تنها به‌عهده وزارت نفت و شرکت ملی گاز ایران نیست و نیاز به عزمی ملی و فرابخشی دارد.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی در حوزه صنعت گاز نیز در حاشیه این نشست رونمایی شد و مدیرعامل و مدیران شرکت ملی گاز ایران از آن بازدید کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top