تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/28 - 12:32
کد خبر: 454431

برای مدافع تیم ملی فوتبال ایران محکومیت مالی

برای مدافع تیم ملی فوتبال ایران محکومیت مالی

کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال محمدحسین کنعانی زادگان را در پی شکایت مدیر برنامه‌های این بازیکن ملی‌پوش محکوم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در پی شکایت امیرهوشنگ سعادتی از محمدحسین کنعانی زادگان، کنعانی زادگان مبلغ ۷۰ هزار دلار بابت اصل خواسته و پرداخت هزینه دادرسی به مأخذ ارزش ریال در حق امیرهوشنگ سعادتی محکوم شد.

کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان نسبت به مابقی خواسته بابت مطالبه ۲۵۰ هزار دلار و هم‌چنین مطالبه خسارت تأخیر تادیه قرار رد صادر کرد. هم‌چنین نسبت به تخلفات احتمالی خواهان مبنی بر نقض ماده ۹ مقررات ناظر بر فعالیت واسطه‌ها و نحوه همکاری با آن‌ها مصوب ۱۳۹۷، موضوع طی پرونده جداگانه‌ای در کمیته وضعیت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

همچنین با توجه به شکایت محمد نوروزی از باشگاه نفت امیدیه، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۸۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

در پرونده شکایت میرمهدی قریشی از باشگاه شهرداری آستارا، این باشگاه به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰ هزار ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳۵ میلیون ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

آرای صادره ظرف مدت ۷ روز از تاریخ ابلاغ در کمیته استیناف فدراسیون فوتبال قابل تجدیدنظرخواهی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top