تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/09/28 - 23:38
کد خبر: 454552

لیورپول نه، به یونایتد بیا

لیورپول نه، به یونایتد بیا

جود بلینگام ۱۹ساله پدیده تیم ملی انگلیس در جام جهانی قطر بود. درخشش او در این رقابتها باعث شد آینده این ستاره جوان انگلیسی بار دیگر به یکی از موضوعات روز فوتبال انگلیس تبدیل شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، جود بلینگام 19ساله پدیده تیم ملی انگلیس در جام جهانی قطر بود. درخشش او در این رقابتها باعث شد آینده این ستاره جوان انگلیسی بار دیگر به یکی از موضوعات روز فوتبال انگلیس تبدیل شود.

بلینگام در حال حاضر بازیکن بوروسیا دورتموند است و در بوندس‌لیگا حضور دارد. اما انتظار می‌رود او تابستان آینده راهی لیورپول شود چرا که این تیم انگلیسی مدتها است بلینگام را به عنوان یکی از هدفهای اصلی خود انتخاب کرده است.

اما ریو فردیناند، ستاره سابق منچستریونایتد، به بلینگام توصیه کرد به جای لیورپول شیاطین سرخ را انتخاب کند.

او در این باره گفت:" بلینگام در خارج از کشور فوق‌العاده بوده است. ولی او کارش را در آلمان انجام داده و حال وقت بازگشت به وطن است. منچستریونایتد را به عنوان خانه اولت انتخاب کن بلینگام. شک نکن".

با اینکه در گذشته از منچستریونایتد هم به عنوان یکی از باشگاه‌های خواهان جذب بلینگام یاد می‌شد و حتی مذاکراتی در پشت پرده بین این باشگاه و دورتموند انجام شده بود ولی در ماه‌های گذشته گزارش‌هایی در رسانه‌های این کشور منتشر شد که نشان می‌داد شیاطین سرخ از تلاش برای این انتقال منصرف شده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top