تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/09/30 - 09:47
کد خبر: 454741

براندازان دست به دامان خرافات شدند

براندازان دست به دامان خرافات شدند

نمایش مضحک کسانی که در روزهای اخیر با خرافات روزهای آخر نظام را اندازه‌گیری می‌کنند، نشانه دیگر از به پایان رسیدن پروژه‌های شوم این افراد است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، اگر یک نشانه آشکار مطالبه کنیم که نشان دهد براندازان و شهرت‌مدارها (سلبریتی) به آخرخط رسیدند، بهتر از این نشانه نمی‌توان آورد که این عده بعد از امتحان‌کردن همه رذیلت‌های زبانی و فکری، اکنون و در این نقطه به خرافات و جهل‌مرکب دست انداخته‌اند! از میان هزاران نمونه که در فضای مجازی فقط در همین چند روزه پراکنده‌اند، مشهورترین‌شان که از مبغوض‌ترین‌شان هم به حساب می‌آید، حمید فرخ‌نژاد است که گفته «سال ۱۹۷۸ آرژانتین قهرمان جهان شد. یک ماه بعدش در ایران انقلاب شد»! این حرف خیلی مهم است، زیرا اگر بگوییم او فردی روان‌پریش و وطن‌فروش و یک ناانسان است که قبلاً هم گفته «۸۰ میلیون ایرانی فدای پسرم» و نباید روی حرف‌های او حساب کرد، در آن صورت باید جواب بدهیم که چرا یک هفته است بی‌بی‌سی و اینترنشنال و دیگران، اظهارات او را مانند منویات یک فیلسوف به‌خورد خلق می‌دهند؟!

اگر یک نشانه آشکار مطالبه کنیم که نشان دهد براندازان و شهرت‌مدارها (سلبریتی) به آخرخط رسیدند، بهتر از این نشانه نمی‌توان آورد که این عده بعد از امتحان‌کردن همه رذیلت‌های زبانی و فکری، اکنون و در این نقطه به خرافات و جهل‌مرکب دست انداخته‌اند!

از میان هزاران نمونه که در فضای مجازی فقط در همین چند روزه پراکنده‌اند، مشهورترین‌شان که از مبغوض‌ترین‌شان هم به حساب می‌آید، حمید فرخ‌نژاد است که گفته «سال ۱۹۷۸ آرژانتین قهرمان جهان شد. یک ماه بعدش در ایران انقلاب شد»! این حرف خیلی مهم است، زیرا اگر بگوییم او فردی روان‌پریش و وطن‌فروش و یک ناانسان است که قبلاً هم گفته «۸۰ میلیون ایرانی فدای پسرم» و نباید روی حرف‌های او حساب کرد، در آن صورت باید جواب بدهیم که چرا یک هفته است بی‌بی‌سی و اینترنشنال و دیگران، اظهارات او را مانند منویات یک فیلسوف به‌خورد خلق می‌دهند؟! و اگر بگوییم نه او یک مبارز روشنفکر و یک هنرمند واقعی است، آن وقت این خرافه‌بازی‌ها که دیگر حتی در میان جادوگران هندی و قبایل بدوی آمازون هم قفل است، چگونه نقش‌بند صفحات او در فضای مجازی شده است؟! ولی ماجرا وقتی داغ می‌شود که ببینیم همین شبکه‌های فارسی‌زبان با آب‌وتاب زیادی، خرافه او را به‌عنوان یک «مقایسه‌تاریخی» از جانب یک مغز روشن بازنشر دادند! این فرورفتن در گرداب خرافه، از طرف کسانی است که عمری است زیست دینی ایرانیان را آمیخته با خرافات و سنت‌پرستی معرفی می‌کنند! دینی که غیر از مبدأ و منشأ الهی آن، محصول ۱۴۰۰ سال مباحثه بزرگ‌ترین مغزهای فلسفی و الهیاتی مشرق‌زمین و کسانی مثل ابوعلی‌سینا، سهروردی و ملاصدراست.

حالا اکتورهای سینما که حجم مطالعات‌شان چیزی درحدود خواندن آگهی‌های تبلیغاتی اپیلاسیون و تزریق ژل و زندگینامه بازیگران امریکایی است، با همین خرافه‌ها خط‌ونشان برای براندازی انقلابی می‌کشند که برپایه یک نظام فلسفی عمیق بنا شده است.

البته طراحان مخفی این آشوب از همان ابتدا قراری با خود برای ملزم‌بودن به دلیل‌آوری منطقی نداشتند، چون مخاطب خود را عامه مردم که به یک عقل‌جمعی پایبند و ملزمند، نمی‌دانستند بلکه دنبال تأثیرگذاری بر قشری بودند که با دیدن یک ویدئو به خیابان می‌آیند و هرکسی را که سر راه می‌رسد، چاقو می‌زنند! و امید داشتند آشوب این عده، احساسات کلی و جمعی را جریحه‌دار و تحریک کند و آشوب از آن افراد معدود به یک رقم پرشمار برسد.

در میان طراحان آشوب البته یک تفاوت درباره درکی که از براندازی و سقوط نظام داشتند، دیده می‌شود. طراحان اصلی اصولاً دنبال براندازی نبودند، زیرا آن را ممکن نمی‌دانستند. برخی‌ها نیز از داخل به آن‌ها گفتند که براندازی «نه ممکن است و نه مطلوب»! اما دسته دوم طراحان که یک رده پایین‌تر از طراحان اصلی و به‌نوعی مأموران آنان به حساب می‌آمدند، واقعاً به براندازی به چشم یک امکان‌بالقوه می‌نگریستند و البته آن را بالفعل جامی‌زدند، یعنی در فضای مجازی، شرایط به‌گونه‌ای بود که گویا کار تمام است و الان وقت تقسیم غنائم است! حتی گاهی اگر یکی از ایشان حرف از مثلاً فلان اقدام در ایام عید نوروز یا جشنواره فجر در بهمن‌ماه یا حتی همین شب یلدا که بسیار نزدیک است، می‌زد، با اعتراض بقیه مواجه می‌شد که گاف دادی! چون ثابت کردی که جمهوری اسلامی تا عید یا بهمن یا یلدا هنوز مستقر است!

صف‌آرایی کسانی که در روزهای اخیر با کنار هم‌قراردادن برخی اعداد و ارقام مربوط به روزهای خاص و با استعانت از فلان هشت‌پا و بهمان شترمرغ پیشگو روزهای آخر نظام را اندازه‌گیری می‌کنند، مقابل انقلابی که فقط در شورای انقلاب خود شماری از پرآوازه‌ترین فیلسوفان و الهی‌اندیشان دویست سال اخیر را داشت، تنها نشانه ابتذال این دارودسته و به خط آخر رسیدن آنان نیست. نشانه دیگر به پایان رسیدن صندوقچه تحلیلگران سیاسی آنان است. فقط در یک مورد اینترنشنال کسی را به‌عنوان «بازیگر» به صف تحلیلگران سیاسی وارد کرده است که در سال‌های اخیر، بارها در اکانتش، خود را یک «فاحشه واقعی» معرفی و به این نام و عنوان افتخار می‌کرد!

اکنون عرصه برای براندازان تنگ‌تر هم شده است تا آنجا که برخی خبرها حکایت از معامله پشت‌صحنه حامیان اپوزیسیون با ایران برای مبادله آنان دارد. البته باید بدانند که ایران احتمالاً رقم قابل‌توجهی در این معامله پرداخت نخواهد نکرد. نهایتاً یک هشت‌پای پیشگو یا یک گردن‌آویز با مهره‌های جادوگران آرژانتینی!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هانتر بایدن: سرطان جو بایدن به استخوان‌هایش سرایت کرده است
تاکید صریح همتی بر تشدید نظارت بر بانک‌ها
حضرتی: رسالت خبرنگار کشف و نشر حقیقت است
انصاری: خسارت‌های زیست‌محیطی جنگ در خلیج فارس را مطالبه‌ می‌کنیم
قائم‌پناه: دولت باید بتواند با جامعه گفتگو کرده و صدای مردم را بشنود
واکنش عربستان و قطر به بیانیه شورای امنیت درباره یمن
دبیرکل جنبش نجبای عراق: دیپلماسی با عربستان نتیجه‌بخش نیست
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top