تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/10/05 - 12:11
کد خبر: 455328

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد؛

تلاش می کنیم بازگشت به کار نیروهای طرحی محقق شود

تلاش می کنیم بازگشت به کار نیروهای طرحی محقق شود

معاون وزیر بهداشت گفت: در تلاش هستیم با حمایت‌های مجلس، بازگشت به کار نیروهای طرحی دوران کرونا را محقق کنیم تا بخشی از کمبود نیرو در وزارت بهداشت جبران شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، بهروز رحیمی، در دیدار با رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، پروژه‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی افتتاح‌شده و آماده افتتاح تا پایان سال را نیازمند به کارگیری نیروی جدید دانست و افزود: اضافه شدن تخت‌های بیمارستانی از سویی و بازنشسته شدن سالانه کارکنان از سوی دیگر، وزارت بهداشت را نیازمند حداقل ۱۰۰ هزار نیروی انسانی جدید کرده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، عدالت محوری و تحقق شعار عدالت در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی به‌خصوص در مناطق محروم و کم برخوردار را مستلزم صدور مجوز استخدامی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور برای تأمین نیروی انسانی موردنیاز وزارت بهداشت دانست تا با توزیع عادلانه نیرو، سبد خدمات سلامت در اقصی نقاط کشور در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی ضمن اشاره به ضرورت انعکاس خدمات و حماسه‌های پرستاران، کادر بهداشت و سلامت در دوران شیوع کرونا برای نسل‌های کنونی و آینده، خاطرنشان کرد: با ایجاد انگیزه و شوق خدمت در مدافعان سلامت باعث می‌شویم نظام سلامت به‌سوی تعالی و ارتقا بهره‌وری حرکت کند و کیفیت خدمات سلامت افزایش یابد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در ادامه افزود: با توجه به اهداف وزارت بهداشت برای افزایش روزافزون کیفیت خدمات و ارتقای بهره‌وری و همچنین انتظارات مردم از خدمات بهداشتی درمانی، تأمین نیروی انسانی و جبران کسری‌ها و کمبودها در سال آینده بسیار ضروری است که در این مسیر نیازمند حمایت بیش‌ازپیش و نگاه ویژه نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی هستیم.

وی در پایان یادآوری کرد: در صورتی که مجوز استخدام نیرو به وزارت بهداشت ارائه نشود، پروژه‌های متعددی که در حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش با اولویت مناطق محروم تا پایان سال تکمیل می‌شوند، قابل‌راه‌اندازی و ارائه خدمت به مردم نخواهند بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top