تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/10/06 - 09:34
کد خبر: 455427

لوکادیا به پرسپولیس ضربه زد

لوکادیا به  پرسپولیس ضربه زد

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به دو تساوی اخیر این تیم مقابل استقلال و پیکان گفت: نبود مهاجم تخصصی باعث شد تا پرسپولیس خیلی سخت به گل برسد و نتواند وارد دفاع حریف شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، حمید درخشان، دلیل اصلی تساوی پرسپولیس مقابل پیکان تهران را دفاع خوب حریف و نبود مهاجم گلزن در ترکیب پرسپولیس عنوان کرد و گفت: این نوع بازی‌ها در یک فصل فوتبالی برای تیم‌های مدعی قهرمانی رقم می‌خورد. پیکان خیلی خوب توانست بازی را ببندد. مشخص بود که آنها کاملاً حریف را آنالیز کرده بودند و می‌دانستند پرسپولیس قرار است چه برنامه‌هایی را در نیمه اول و دوم پیاده کند.

سرمربی پیشین پرسپولیس افزود: آنالیز دقیق از پرسپولیس باعث شد تا پیکان در هر دو نیمه راه‌های نفوذ را ببند. پرسپولیس هم مهاجمان خارجی‌اش را در اختیار نداشت تا یک بار دیگر آسیب ببیند. این تیم نیاز فوری به مهاجم دارد. قطعاً سرمربی تیم خیلی خوب به تمرینات نظارت دارد که ترجیح می‌دهد تیمش را بدون مهاجم تخصصی وارد زمین کند.

او درباره نیمکت نشینی مهدی عبدی و حامد پاکدل تاکید کرد: من در کنار تیم نیستم که ببینم واقعاً در چه شرایط کیفی هستند اما آنچه مسلم است اینها باید قدر پیراهنی که پوشیده‌اند را بدانند. همه بازیکنان پرسپولیس باید بدانند ضربان قلب میلیون‌ها هوادار با نتایج این تیم تنظیم می‌شود. اگر شرایط را بهتر نکنند ابتدا به ضرر خودشان و سپس پرسپولیس است.

درخشان تصریح کرد: قبول دارم هر بازیکنی که بخواهد با پیراهن پرسپولیس شروع به گلزنی کند نیاز به زمان خواهد داشت. به همین خاطر رفتن لوکادیا از پرسپولیس ضربه خیلی سنگینی به این تیم خواهد زد که شاید چند بازی دیگر هم ادامه داشته باشد.

او درباره عملکرد پیکان تهران نیز یادآور شد: من فکر می‌کنم پیکان به خواسته خودش رسید. این تیم امتیاز می‌خواست تا بتواند اعتماد به نفس تیمی اش را باز یابد و به نتایج آینده امیدوارتر باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جذب دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف باکمک‌هزینه تحصیلی ۴۰۰ میلیون تومانی
تخصص ما کشف تقلب و تخلف است/ آماده‌ایم در جنگ اقتصادی به نهادهای نظارتی کمک کنیم
پلیس: آگهی‌های استخدام با درآمدهای نجومی تله کلاهبرداران است
اپ ادیت عکس گوگل تعطیل شد
مراسم «یادمان شهدای میناب» در دانشگاه آزاد برگزار شد
توضیحات معاون دانشجویی دانشگاه شریف در خصوص احکام انضباطی دانشجویان
فرصت ثبت‌نام در المپیاد علمی علوم پزشکی تا ۱۸ خرداد تمدید شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۲۹۷۱ نفر رسیدر
اشاره رهبر انقلاب به کهن‌ترین دست‌نوشته موجود از حضرت امام خمینی(ره)
از میدان اوکراین تا جنگ علیه ایران
بی‌ثباتی قیمت‌ها همچنان مهم‌ترین دغدغه فعالان اقتصادی
هر جا دست مردم باز باشد، گره‌های بزرگ باز می‌شود
تعلل نکنید / کریدور شمال-جنوب هر چه سریع تر راه‌اندازی شود
ساز ناکوک بیروت
اسرائیل متهم به جاسوسی در آمریکا شد
واشنگتن به دنبال مصادره دارایی‌های ایران به نفع کشورهای خلیج فارس است
ادعای سنتکام درباره پهپادهای مهاجم ایرانی در تنگه هرمز
هشدار نسبت به خطرات مرگبار ویروس ابولا
افشای جزئیات جدیدی از موج جاسوسی اسرائیل علیه مقامات آمریکایی
مقر فرماندهی ارتش اسرائیل هدف حزب الله قرار گرفت
تعلل مدیریتی در جنگ اقتصادی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top