تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/10/07 - 15:46
کد خبر: 455558

نرخ سود بانکی در ۸ بانک دیگر افزایش یافت

نرخ سود بانکی در ۸ بانک دیگر افزایش یافت

با اضافه شدن هشت بانک دیگر به مجموع بانک‌های عرضه کننده اوراق گواهی سپرده مدت دار با نرخ سود ۲۳ درصد شمار بانک‌های اراده کننده این اوراق به ۲۵ بانک رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از بانک مرکزی، با صدور مجور انتشار اوراق گواهی سپرده مدت دار برای بانک‌های ملت / تجارت / سپه / کشاورزی / کارآفرین / صادرات ایران / دی و پست بانک به مجموع ۱۷ بانکی که پیش ازاین مجور صدور این گواهی را داشتند تعداد بانک‌های ارائه کننده این گواهی به ۲۵ بانک رسید.

گفتنی است سه بانک از مجموع بانک‌های کشور تاکنون درخواستی برای صدور مجوز به بانک مرکزی ارسال نکرده اند، پیش از این بانک‌های ملی ایران، مسکن، رفاه کارگران، توسعه تعاون، خاورمیانه، پاسارگاد، پارسیان، سینا، سامان، اقتصاد نوین، شهر، ایران‌زمین، سرمایه، گردشگری، ایران و ونزوئلا و همچنین مؤسسات اعتباری نور و ملل، بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بودند که از بانک مرکزی مجوز انتشار این اوراق را دریافت کرده‌اند بودند.

مجوز انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری عام در نشست روز سوم دی‌ماه سال جاری هیئت عامل بانک مرکزی تصویب و در همان روز به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد.

این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب ۲۳ درصد منتشر می‌شود و فروش آن صرفاً برای افراد حقیقی ایرانی بالای ۱۸ سال مجاز است مدت این اوراق حداکثر یکساله است. اما بانک مرکزی به بانک‌ها این اجازه را داده است که این اوراق را با سررسیدهای زیر یکسال نیز منتشر کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
هشدار کارشناسان نسبت به بحران بی سابقه اقتصادی در آمریکا
توسعه یک پلتفرم آموزشی بازی‌محور برای دبستانی‌ها
آغاز اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها از اواخر هفته/شروع سال تحصیلی از ۲۸ شهریور
امروز، آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری
ارزیابی سال ۱۴۰۴ واحدهای فناور پارک فاوا الکترونیکی می‌شود
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران؛ احتمال خیزش گرد و خاک
شناسایی محلی مناسب برای انتقال مخازن نفت پایتخت
پذیرش دانشجومعلم تا سه برابر ظرفیت
از سفره اروپایی تا تغییر سوخت اندونزیایی
تأمین ۴.۸ میلیون دلار برای مدیریت گازهای مخرب لایه ازن
مترو و بی آرتی ۲ ماه دیگر در تهران رایگان ماند
شرط سابقه تحصیلی مرتبط برای ارزشیابی مدارک نهایی علوم پزشکی لغو شد
بورس کانال ۷.۴ میلیون واحد را فتح کرد
نبرد برای تاج آسیا و بلیت المپیک
اختلاف نظر اعضای شورای شهر بر سر تداوم حمل‌ونقل عمومی رایگان
ثبت‌نام ۵۰۰ هزار جان‌فدا در تهران
با کشورهای منطقه مشکل نداریم
از خواب خوش مذاکره با استکبار بیدار شوید
تاب‌آوری اقتصادی بدون امنیت، پایدار نخواهد بود
 جادوی میدان را با جوهر تفاهم بر باد ندهید!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top