تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/10/07 - 23:44
کد خبر: 455627

دیپلمات لیتوانی از خاک روسیه اخراج شد

دیپلمات لیتوانی از خاک روسیه اخراج شد

پس از اخراج یک کارمند سفارت روسیه در لیتوانی، وزارت خارجه روسیه نیز غروب چهارشنبه به وقت تهران از اخراج دیپلمات لیتوانی در مسکو خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پس از اخراج یک کارمند سفارت روسیه در لیتوانی، وزارت خارجه روسیه نیز غروب چهارشنبه به وقت تهران از اخراج دیپلمات لیتوانی در مسکو خبر داد.

به گزارش وبگاه «کامرسانت» به نقل از وزارت خارجه روسیه، در واکنش به اخراج یکی از کارکنان سفارت روسیه، کاردار لیتوانی به وزارت خارجه روسیه احضار شد و مراتب اعتراض روسیه به وی ابلاغ شد.

در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: «وزارت خارجه روسیه همچنین یکی از دیپلمات‌های لیتوانی را در واکنش به اقدامات این کشور، عنصرنامطلوب  اعلام کرد.»

این کارمند سفارت لیتوانی باید در پنج روز خاک روسیه را ترک کند. نام دیپلمات اخراج شده ذکر نشده است.

پیشتر گزارش شده بود که لیتوانی ادعاهایی را علیه فعالیت یکی از دیپلمات‌های روسی در این کشور مطرح کرده و خواستار اخراج وی شده است.

این گزارش حاکیست، دولت لیتوانی  سه ماه قبل ضمن مسدود کردن مسیر ریلی به شهر «کالینینگراد» در روسیه، از ورود کالاهایی نظیر زغال‌سنگ، فلزات، مصالح ساختمانی و فناوری‌های پیشرفته به این منطقه نیز جلوگیری کرد.

دولت روسیه نیز از لیتوانی درخواست کرده بود که به قطع «تحریک‌آمیز» جریان تردد به این بخش از روسیه خاتمه دهد و در غیر این صورت مسکو از منافع ملی خود دفاع خواهد کرد.

بعد از آن، «نیکولای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه در واکنش به این اقدام، تاکید کرد که مسکو به زودی به تصمیم لیتوانی برای اعلام محاصره حمل‌ و‌نقل منطقه کالینینگراد پاسخ خواهد داد و مردم لیتوانی به طور جدی عواقب این اقدامات را احساس خواهند کرد.

کالینینگراد  در منطقه بالتیک بین کشورهای لیتوانی و لهستان واقع شده است. کرملین بارها اعلام کرده بود که قصد دارد در کالینینگراد سامانه موشکی اسکندر را مستقر کند تا با سامانه دفاعی موشکی آمریکا و ناتو در اروپای شرقی مقابله کند. این منطقه به دژ  موشکی روسیه نیز شهرت دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top