تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/10/13 - 00:55
کد خبر: 456187

حواشی لپ‌تاپ پسر بایدن

حواشی  لپ‌تاپ پسر بایدن

دردسرهای مربوط به محتوای لپ‌تاپ «هانتر بایدن»، پسر رئیس‌جمهور آمریکا برای کاخ سفید ادامه دارد و جمهوری‌خواهان گفته‌اند با آغاز جلسات کنگره در روز ۳ ژانویه تحقیقات در این خصوص را پیگیری خواهند کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دردسرهای مربوط به محتوای لپ‌تاپ «هانتر بایدن»، پسر رئیس‌جمهور آمریکا برای کاخ سفید ادامه دارد و جمهوری‌خواهان گفته‌اند با آغاز جلسات کنگره در روز ۳ ژانویه تحقیقات در این خصوص را پیگیری خواهند کرد.

وبگاه شبکه خبری اسکای‌نیوز گفته یک تعمیرکار رایانه بخش‌هایی از محتوای لپ‌تاپ پسر بایدن را به این رسانه نشان داده است. این تعمیرکار به نام جان پائول مک ایساک گفته محتوای این لپ‌تاپ شک‌ها درباره دخالت رئیس‌جمهور در مسائل تجاری پسرش در خارج از مرزهای ایالات متحده را تقویت می‌کند.

قانونگذاران جمهوری‌خواه در کنگره آمریکا معتقدند این لپ‌تاپ می‌تواند نشانه‌ای درباره تعارض منافع بین مسئولیت‌های بایدن با منافع تجاری او را نشان دهد.

بایدن پیش این گفته که او از معامله‌های تجاری پسرش اطلاع نداشته است.

مک‌ایساک زمانی که هانتر بایدن به مغازه او در شهر ویلمینگتون در ایالت دلاور آمد با او مواجه شد. او در گفت‌وگو با اسکای‌نیوز درباره روزی که در آوریل ۲۰۱۹ با هانتر بایدن ملاقات کرد صحبت کرده است.

او گفته داخل لپ‌تاپ پر از فیلم‌های هرزه‌ای بوده که او خودش در داخل خانه تولید کرده بود.

ایمیل‌های موجود در این لپ‌تاپ هستند که ممکن است به تعارض منافع بایدن مربوط شوند. هانتر بایدن سابقاً جز هیئت رئیسه شرکت بوریسما بود که یک شرکت انرژی اوکراینی است. 

در یکی از ایمیل‌های موجود در این لپ‌تاپ یکی از مشاوران این شرکت خطاب به هانتر بایدن نوشته است: «هانتر عزیز، از اینکه مرا به دی‌سی دعوت کردی و به من فرصت دادی با پدرت ملاقات کنم و با هم وقت بگذارنیم ممنونم.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top