تاریخ انتشار: جمعه 1401/10/16 - 16:10
کد خبر: 456601

سخنان امام جمعه تهران درباره زنان

سخنان امام جمعه تهران درباره زنان

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: اصل یکم که از نظر صاحبنظران در حوزه مسائل اجتماعی نقش برجسته ای در افزایش سرمایه اجتماعی ایفا می‌کند، حوزه ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی است. انبیای الهی با تربیت انسان‌ها و با هدف افزایش سرمایه اجتماعی در پرتوی عدالت تلاش نمودند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران در خطبه‌های عبادی_ سیاسی نماز جمعه این هفته تهران، ضمن توصیه به رعایت تقوایی الهی اظهار داشت: نگاه به سخنان امیرالمومنین (ع) و فهم درست و دقیق آن و تلاش برای آراستگی به این فضائل جان، روح و حقیقت تقوا است.

وی عنوان کرد: امیرالمومنین (ع) در فرازهای سازنده‌ای خطاب به مالک می‌فرماید، تقوا عامل خلق قدرت و افزایش سرمایه اجتماعی میان دو نهاد دولت و ملت است. به گمان بنده واژه‌ها و کلمات ایشان در این فراز و فرازهای بلند منشور حکمرانی به دو اصل محوری و کلیدی معطوف است.

پایه و اساس سرمایه اجتماعی ما خانواده است

ابوترابی فرد در بخشی از سخنان خود گفت: پایه و اساس سرمایه اجتماعی ما خانواده است و بانوان عمود این خیمه و خانه هستند. نهاد خانواده دفاع مقدس را خلق کرد و شهدای مقدس سلیمانی‌ها، شهید صیاد شیرازی‌ها، طهرانی مقدم‌ها، کاظمی‌ها و باکری‌ها و شخصیت‌های برجسته خالق اعتماد و امنیت، تربیت یافته مدرسه‌ای هستند که رکن آن مدرسه مادران بزرگوار هستند که از زینب کبری (س) و ام البنین الگو گرفتند.

وی با تاکید بر اینکه باید برای استحکام نهاد خانواده تلاش کنیم و همت داشته باشیم، اظهار کرد: در حوزه تحکیم نهادهای اجتماعی و تحکیم پیوند دولت و ملت و افزایش سرمایه اجتماعی باید اصولی را مدنظر قرار داد.

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: اصل یکم که از نظر صاحبنظران در حوزه مسائل اجتماعی نقش برجسته ای در افزایش سرمایه اجتماعی ایفا می‌کند، حوزه ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی است. انبیای الهی با تربیت انسان‌ها و با هدف افزایش سرمایه اجتماعی در پرتوی عدالت تلاش نمودند.

ابوترابی فرد گفت: عدالت دستاورد تربیت دینی و آراستگی به علم و حکمت در مقام نظر و آراستگی به عمل صالح در عرصه عمل است. انسان‌های عالم و عادل آفریننده سرمایه اجتماعی هستند و این انسان‌ها در خانه‌ای تربیت می‌شوند که نورانی به نور فضیلت باشند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top