تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/10/19 - 14:42
کد خبر: 457025

توصیه‌های مهم پلیس درباره چک

توصیه‌های مهم پلیس درباره چک

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: هنگام ثبت چک های صادره و دریافتی توسط خریدار و فروشنده در سامانه بانک مرکزی قبل از انجام معامله به منظور احراز هویت و اصالت سنجی چک دقت لازم را داشته باشید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز، سرهنگ عبداله چولکی با اعلام جزئیات خبری مبنی بر  کلاهبرداری از طریق خرید و فروش و ارائه چک به ارزش ۳۸ هزار میلیارد تومان و در پی آن دستگیری سایر اعضای این شبکه در استان مازندران ضمن توصیه به شهروندان اظهار کرد: هنگام ثبت چک های صادره و دریافتی توسط خریدار و فروشنده در سامانه بانک مرکزی قبل از انجام معامله به منظور احراز هویت و اصالت سنجی چک دقت لازم را داشته باشید.
وی افزود: تا جایی که امکان دارد از دریافت چک های صیاد سنوات گذشته که الزامی به ثبت آنها در سامانه بانک مرکزی وجود ندارد خودداری شود و دارندگان اینگونه چک ها نیز هرچه سریعتر نسبت به تعویض آنها اقدام کنند.

 معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه در هنگام مراجعه به بانک ها به هیچ وجه چک خود را که شامل اطلاعات بانکی شما است به افراد ناشناس نشان ندهید، گفت: مراقب کسانی که پیشنهاد دریافت چک شما به هر بهانه و پرداخت بهای آن را به صورت نقدی دارند باشید زیرا ممکن است پس از دریافت چک و سپس افزایش رقم آن از شما سوء استفاده شود.

وی تاکید کرد: بهتر است کلیه معاملات کلان خود را که با دریافت چک صورت می‌گیرد، در ساعت کاری بانک ها انجام تا امکان استعلام چک های دریافتی و نقد کردن آنها وجود داشته باشد.

سرهنگ چولکی خاطرنشان کرد: هیچ گاه چکی را که اعتبار و اصالت آن را از بانک استعلام کرده‌اید به طرف معامله خود برنگردانید زیرا ممکن است در فرصتی مناسب چک اصیل را با چک جعلی تعویض کند.

وی با شاره به اینکه از صدور چک سفید امضا به هر دلیلی خودداری کنید، همچنین گفت: کارمندان بخش امور مالی شرکت ها و کارخانه ها نیز باید مراقب باشند تا به صورت تلفنی اطلاعات بانکی(میزان موجودی، شماره سریال و تعداد چک های پاس نشده و…) محل کار را به هر دلیلی انتقال ندهند که خدای نکرده این اطلاعات به دست افراد کلاهبردار و جاعلان بیفتد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مجلس تحول‌ساز و آینده ساز
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top