تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/10/22 - 06:25
کد خبر: 457412

درآمد هنگفت رئال مادرید و بارسا

درآمد هنگفت رئال مادرید و بارسا

سوپرجام اسپانیا با حضور چهار تیم فوتبال از این کشور از امشب در ریاض، پایتخت عربستان سعودی آغاز می‌شود و بارسلونا و رئال بتیس آغازگر این تورنمنت خواهند بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش سه"، سوپرجام اسپانیا با حضور چهار تیم فوتبال از این کشور از امشب در ریاض، پایتخت عربستان سعودی آغاز می‌شود و بارسلونا و رئال بتیس آغازگر این تورنمنت خواهند بود. این رقابت برای هر چهار تیم حاضر در ریاض درآمد قابل‌توجهی خواهد داشت. امسال بارسلونا، رئال مادرید، والنسیا و رئال بتیس برای فتح سوپرجام به مصاف هم خواهند رفت.

امروز فاش شد که درآمد بارسلونا و رئال مادرید از حضور در سوپرجام 2.8میلیون یورو است، والنسیا 1.7میلیون یورو دریافت کرده و درآمد رئال بتیس تنها 750هزار یورو خواهد بود. این تنها رقمی است که به صرف حضور در تورنمنت به چهار تیم تعلق می‌گیرد.

اما نایب‌قهرمان تورنمنت 1میلیون یورو به دست آورده و 2میلیون یورو هم به تیم قهرمان پرداخت خواهد شد. یعنی اگر بارسلونا یا رئال مادرید به قهرمانی رسیده و سوپرجام را فتح کنند در مجموع 4.8 میلیون یورو به دست خواهند آورد.

در دو سال گذشته سوپرجام اسپانیا در عربستان سعودی برگزار شده و این کشور برای راضی کردن باشگاه‌های بزرگ اسپانیایی برای سفر به ریاض و شرکت در تورنمنت از هیچ هزینه‌ای دریغ نکرده است. روزنامه مارکا مدعی است فدراسیون فوتبال اسپانیا برای برگزاری این تورنمنت در خاک عربستان از این کشور 40میلیون یورو دریافت کرده است.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
مراسم بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
فدوی: اگر دشمن دوباره به ایران حمله کند، پاسخ سنگین‌تر خواهد بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top