تاریخ انتشار: جمعه 1401/10/23 - 13:03
کد خبر: 457570

با گرمایش زمین انگل‌ها در حال نابودی هستند؟

با گرمایش زمین انگل‌ها در حال نابودی هستند؟

بزرگترین مطالعه انگلی که تاکنون انجام شده نشان داده است که آنها در حال مرگ هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، بزرگترین مطالعه انگلی که تاکنون انجام شده نشان داده است که آنها در حال مرگ هستند.

بنا بر پژوهش‌های جدید در دانشگاه واشنگتن، طی ۱۴۰ سال اخیر بین سال‌های ۱۸۸۰ تا ۲۰۱۹، عوامل مختلف انسانی اکوسیستم زمین و زیستگاه ما را در سراسر دنیا با تغییرات قابل توجهی مواجه کرده است.

اکنون بر اساس بزرگترین و طولانی‌ترین مجموعه داده موجود در مورد شیوع انگل‌های حیوانی، انگل‌ها ممکن است به طور ویژه در برابر تغییرات آب و هوایی آسیب‌پذیر باشند.

چلسی وود، استادیار علوم آبزیان و شیلات دانشگاه واشنگتن می‌گوید: مردم عموماً فکر می‌کنند که تغییرات آب و هوایی موجب رشد انگل‌ها می‌شود و با گرم شدن روزافزون زمین شاهد افزایش شیوع انگل‌ها نیز خواهیم بود. برای برخی از گونه‌های انگل، این ممکن است درست باشد، اما انگل‌ها به میزبان‌ها وابسته هستند و این باعث می‌شود که آنها در دنیای در حال تغییری که سرنوشت میزبان‌ها در حال تغییر است، آسیب‌پذیر باشند.

همانطور که در این پژوهش گفته شده است، تجزیه و تحلیل نمونه‌های ماهی‌های تاریخی نشان داد که انگل‌هایی که در طول عمرشان به سه یا چند گونه میزبان وابسته هستند که شامل بیش از نیمی از گونه‌های انگل یافت شده در این مطالعه می‌شود، به طور متوسط ۱۱ درصد کاهش فراوانی در هر دهه را نشان می‌دهند. مشاهده شد که ۹ گونه از ۱۰ گونه انگل که تا سال ۱۹۸۰ کاملاً ناپدید شده بودند، به سه میزبان یا بیشتر نیاز داشتند.

وود گفت: نتایج ما نشان می‌دهد که انگل‌های دارای یک یا دو گونه میزبان تقریباً ثابت ماندند، اما انگل‌هایی با سه میزبان یا بیشتر از بین رفتند. میزان این کاهش به قدری شدید بوده است که اگر در انواع گونه‌هایی که مردم به آن‌ها اهمیت می‌دهند، مانند پستانداران یا پرندگان رخ دهد، اقدامات حفاظتی آغاز می‌شود.

روشی جدید برای احیای اطلاعات

پژوهش حاضر یکی از اولین پژوهش‌هایی است که از تکنیک جدیدی برای بازیابی جزئیات جمعیت‌های تاریخی انگل‌ها استفاده کرده است. از روش تاکسیدرمی که فقط انگل‌های روی پوست، پر یا خز را حفظ می‌کند، برای حفظ پستانداران و پرندگان استفاده می‌شود. با این حال، نمونه‌هایی از ماهی‌ها، خزندگان و دوزیستان در مایعی نگه داشته می‌شوند که آن نیز انگل‌های موجود در هنگام مرگ حیوان را حفظ می‌کند.

این مطالعه بر روی هشت گونه ماهی متمرکز شد که اغلب در مجموعه‌های پنهان موزه‌های تاریخ طبیعی یافت می‌شوند. اغلب آنها از مجموعه ماهی موزه تاریخ طبیعی و فرهنگ بورک(Burke) بودند. قبل از بازگرداندن نمونه‌های ماهی نگهداری ‌شده به موزه‌ها، نویسندگان به‌ دقت هر کدام را برش دادند و انگل‌هایی را که در آن یافتند، شناسایی و شمارش کردند.

وود گفت: این کار زمان زیادی برده است. من دوست دارم این ماهی‌ها را در مخلوط کن بریزم و از یک تکنیک ژنومی برای تشخیص دی‌ان‌ای انگل‌هایشان استفاده کنم، اما متاسفانه ماهی‌ها با مایعی که دی‌ان‌ای را متلاشی می‌کند، نگهداری شده‌اند. بنابراین کاری که ما انجام دادیم، فقط یک انگل‌شناسی معمولی بود.

این پژوهش در مجله PLOS منتشر شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top