تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/11/03 - 14:30
کد خبر: 458866

دمای کشور طی یک شبانه‌روز ۵۰درجه اختلاف داشت

دمای کشور طی یک شبانه‌روز ۵۰درجه اختلاف داشت

اختلاف دمای سردترین و گرمترین شهرهای کشور در شبانه‌روز گذشته به ۵۰ درجه سلسیوس رسید به‌طوری‌که سراب در آذربایجان‌شرقی با دمای ۲۵- درجه سلسیوس سردترین و عسلویه در بوشهر با دمای ۲۵درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای کشور شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، اختلاف دمای سردترین و گرمترین شهرهای کشور در شبانه‌روز گذشته به ۵۰ درجه سلسیوس رسید به‌طوری‌که سراب در آذربایجان‌شرقی با دمای ۲۵- درجه سلسیوس سردترین و عسلویه در بوشهر با دمای ۲۵درجه سلسیوس گرم‌ترین شهرهای کشور شدند.

سازمان هواشناسی کشور روز گذشته ( ۲ بهمن) از نفوذ توده هوای سرد به کشور و کاهش دمای هوا بین ۳ تا ۵ درجه سانتیگراد خبر داد که بر اساس پیش‌بینی‌ها مناطق تحت تاثیر این توده سرما «غرب و شمال غرب، شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و دامنه و ارتفاعات البرز، مازندران، گلستان و گیلان» هستند و در چنین شرایطی نیز افزایش مصرف منابع انرژی به‌ویژه برق و گاز، یخبندان و لغزندگی جاده‌ها در مناطق تحت تاثیر همچنین احتمال خسارت به صنعت کشاورزی دور از انتظار نیست.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی نفوذ توده هوای سرد به کشور موجب کاهش دمای بسیاری از نقاط کشور طی امروز ( ۳ بهمن) شد. در این بین سراب نسبت به روز گذشته حداقل چهار درجه سلسیوس سرد تر شده است. از ابتدای زمستان تا کنون حداقل سه بار پایین ترین دمای روزانه کشور در سراب ثبت شده و بارها این شهر با تجربه دماهای پایین، جزو سردترین شهرهای کشور بوده است.

بیشینه دمای هوا طی شبانه روز گذشته نیز در عسلویه به ۲۵ درجه سلسیوس و در ایستگاه‌های پارسیان، چابهار، جزیره ابوموسی و بندرعباس به محدوده ۲۴ درجه رسید.

احد وظیفه - رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی - نیز در گفت و گو با ایسنا درباره میانگین دمای هوا از ابتدای زمستان تاکنون اظهار کرده است: از ابتدای زمستان تاکنون در مقایسه با میانگین بلندمدت (دوره۱۳۷۱ تا ۱۴۰۰ ) دمای هوا حدود یک درجه کاهش یافته است. این آمارها نشان‌ می‌دهد که ما با زمستان نسبتا سردتر از حد نرمال مواجه هستیم. در هفته جاری نیز هوای سرد بر کشور حاکم است اما از هفته آینده افزایش دما و شرایط دمایی نرمال نسبت به فصل زمستان پیش‌بینی می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top