تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/04 - 10:47
کد خبر: 458957

برگزاری اولین کنفرانس بین المللی رسانه و وحدت امت اسلامی

برگزاری اولین کنفرانس بین المللی رسانه و وحدت امت اسلامی

به نقل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، اولین کنفرانس از سلسله‌ کنفرانس‌های "مناره" با محوریت رسانه و وحدت امت اسلامی، به همت کانون فعالان رسانه‌ای جهان اسلام و با حمایت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، اولین کنفرانس از سلسله‌ کنفرانس‌های "مناره" با محوریت رسانه و وحدت امت اسلامی، به همت کانون فعالان رسانه‌ای جهان اسلام و با حمایت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در تاریخ ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. در این کنفرانس که با ظرفیت ۴۰۰ نفر برگزار خواهد شد، فعالان برجسته‌ی حوزه‌ی دین و رسانه از کشور‌های مختلف حضور خواهند داشت، همچنین شرکت کنندگان دیگر به صورت برخط از نقاط مختلف جهان در این برنامه حضور ِ مجازی خواهند داشت.

وحدت امت اسلامی، حقیقت رسانه‌ای و سواد رسانه و ظرفیت رسانه‌های بین المللی از محورهای اصلی این کنفرانس خواهند بود.

کنفرانس بین المللی مناره با هدف شبکه سازی، گفتمان سازی، جریان سازی و هم افزایی در عرصه‌ی رسانه با رویکرد وحدت امت اسلامی با تکیه بر ظرفیت‌های بین المللی و جهانی با حضور صاحب نظران و افراد برجسته رسانه‌ای در سطح بین الملل و به ویژه جهان اسلام برگزار خواهد شد. سخنرانان این کنفرانس از بیش از 20 کشور جهان در بخش‌های مختلف به صورت حضوری و مجازی به ارائه نقطه نظرات، دیدگاه‌ها و ارائه ظرفیت‌ها خواهند پرداخت.

علاقمندان جهت حضور در این کنفرانس بین المللی می‌توانند از طریق تارنمای کنفرانس به نشانی Minaret-conference.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

کنفرانس بین المللی رسانه و وحدت امت اسلامی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
واکنش سازمان لیگ به درخواست استقلال برای قهرمانی
ظرفیت پذیرش دستیار پزشکی دوره پنجاه و سوم اصلاح شد
ائتلاف با آمریکا کافی نیست
تنیس صفر، بی‌بندوباری ۳
کم بارشی تهران جبران نشد
اجرای «روز بدون خودرو» در دستگاه‌های دولتی دنبال خواهد شد
ضوابط جدید واردات خودروهای کارکرده ابلاغ شد+ فهرست تعرفه‌
بحران سوخت در جهان ناشی از تجاوز آمریکا علیه ایران
مذاکره ابزاری برای پیشبرد اهداف کشور است
حمله کنید، شرکت‌های نفتی و گازی آمریکایی را می‌زنیم
انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق
توئیت علی خضریان از موافقت عجیب قالیباف با قانون مقابله با نفوذ
بورس در نیمه معاملات شتاب گرفت؛ شاخص در یک قدمی ۷ میلیون واحدی
خیز نفت برای شکستن قیمت ۱۰۰ دلار
پزشکیان: دستگاه‌های اجرایی به توسعه دورکاری توجه کنند
اژه‌ای: آمریکا مظهر بدعهدی و قانون‌شکنی در عرصه جهانی است
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون «سامفا»/ زمان برگزاری آزمون تغییر کرد
۱۷ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به لبنان
رضایی: اعلام منطقه ممنوعه در تنگه هرمز؛ کشتی‌های متخلف تحریم می‌شوند
بقائی: هیچ دولت مستقلی تسلیم فشار و ارعاب آمریکا نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top