تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/11/05 - 14:41
کد خبر: 459150

پیشنهادهای ویژه ضرغامی؛

باید فضا را بازکنیم ؛ اگر آقایی تحریک می‌شود، نگاه نکند

 باید فضا را بازکنیم ؛ اگر آقایی تحریک می‌شود، نگاه نکند

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد که باید فضا را باز کنیم ،مردم را درک کنیم و به مردم سخت گیری نکنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، وزیر میراث فرهنگی و گردشگری تاکید کرد که باید فضا را باز کنیم ،مردم را درک کنیم و به مردم سخت گیری نکنیم.

عزت الله ضرغامی در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه در راستای توسعه گردشگری در کشور و افزایش نشاط اجتماعی در جامعه باید فضا را باز کنیم ، مردم را درک کنیم و سخت گیری به مردم نکنیم گفت : همه این اقدامات را باید در چارچوب شرع و دستورات الهی انجام دهیم و این موضوع می‌تواند گردشگری داخلی در کشور ما نیز افزایش دهد.

ضرغامی در ادامه گفت‌وگوی خود با خبرنگاران درباره طرح اخیر وزارت میراث فرهنگی و گردشگری برای لغو روادید یکطرفه با برخی از کشورها به منظور توسعه گردشگری در کشور اظهار کرد: در قالب این طرح ما کشورهای دنیا را به پنج گروه تقسیم کردیم و معتقدیم که باید یک اقدام جمعی برای لغو روادید با تعدادی از کشورها انجام شود.

وی با بیان اینکه هر کدام از این کشورها که در این طرح در نظر گرفته شده‌اند ویژگی‌هایی دارند و دارای مزیت‌های نسبی برای جذب گردشگر برای ما هستند خاطرنشان کرد: حدود 50 کشور را در این ارتباط در نظر گرفته‌ایم که باید با آنها لغو روادید کنیم. حتی لغو روادید یکطرفه.

ضرغامی ادامه داد: برخی فکر می‌کنند که لغو یکطرفه روادید ممکن است مشکلاتی را به لحاظ پروتکل‌های دیپلماتیک و یا در سطح سیاسی به وجود آورد؛ ولی من به عنوان مسئول گردشگری در کشور لغو روادید را به صورت یکطرفه مشکل نمی‌دانم. چرا که بسیاری از کشورهایی که در حوزه گردشگری کارنامه خوبی دارند؛ اقدام به لغو یکطرفه روادید کرده‌اند. مثلا امارات با بیش از 130 کشور به صورت یکطرفه لغو روادید کرده و این موضوع در مورد ترکیه نیز مصداق پیدا می‌کند و این کشور با حدود 80 کشور لغو روادید یکطرفه کرده است.

وی ادامه داد: ما یک سری سختگیری‌هایی داریم و با توجه به مسائل خاصی که در کشور هست؛ اغتشاشات ماه‌های اخیر و اضافه شدن مشکلات مربوط به اینترنت و یا مسائل جاسوسی مسائل جذب گردشگر را دچار اشکالاتی می‌کند. ما در همین چارچوب این پیشنهاد را دادیم. در ارتباط با هر کدام از این کشورها توجیحات و توضیحات لازم را ارائه کردیم تا لغو روادید یکطرفه به صورت جمعی انجام شود.

وی اضافه کرد: البته همانطور که گفتم تاکید داریم که این لغو روادید به صورت جمعی باشد، نه یک کشور خاص. مثلا چندی پیش ما در مورد روسیه یک پیشنهاد خاصی را در این ارتباط آوردیم که در دولت به شدت رد شد و همه نظر منفی دادند و فقط من و آقای امیر عبدالهیان که این طرح را آورده بودیم موافق بودیم.

وی ادامه داد: همانطور که اشاره کردم این کشورها در پنج گروه تقسیم شده‌اند که هر کدام ویژگی‌هایی را دارند. من در مورد این طرح جلسه گذاشتم و ویژگی‌ها و خصوصیات تک تک این کشورها را بررسی و اعلام کردم و ان‌شاءالله اگر نامه این موضوع آماده شود آن را در دولت مطرح می‌کنم.

ضرغامی گفت: برای گردشگری باید اقدام کرد؛ با تکیه بر قوانین عادی گردشگری ما رونق نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: ما بعضا می‌بینیم که برخی از شهروندان برای دیدن یک کنسرت به یک کشور همسایه می‌روند که تعداد آنها زیاد است و اگر در داخل کشور با ضوابطی که داریم کنسرت خوبی برگزار شود، خیلی از آنها نمی‌روند به کشور همسایه تا در آنجا پول خرج کنند.

ضرغامی در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر اینکه این افراد برای دیدن کنسرت افراد خاص به خارج از کشور می‌روند، افرادی که ممکن است در داخل نتوانند کنسرتی را برگزار کنند، تصریح کرد: اتفاقا معتقدم که توانمندی های ما در حوزه موسیقی و کنسرت‌های هنری خیلی زیاد است. البته یک نفر ممکن است که بخواهد خواننده خاصی را ببیند، ولی همه اینطور نیستند. باید یک فضای شاد و بازی ایجاد شود که خانواده‌ها بیایند و از این فضا استفاده کنند.

این مقام مسئول در گردشگری و میراث فرهنگی با بیان اینکه سال گذشته آقای سالار عقیلی چند کنسرت برگزار کردند مثلا در ارگ بم 20 هزار نفر همراه با خانواده آمدند و از این فضا استفاده کردند، گفت: متاسفانه بعضا تنگ نظری وجود دارد. من چند وقت پیش در نمایشگاه دستاوردهای بانوان شرکت کردم و توئیتی زدم که متاسفانه چند نفر خیلی تندروی کردند و رفتار ناشایستی داشتند و تعدادی از خانم‌ها در این مراسم به صورت آئینی و همخوانی محتوای بسیار خوبی را در وصف پیامبر و امام علی (ع) اجرا کردند و هیچ مشکل شرعی هم نداشت. دیگر نمی‌شود، آنقدر سختگیری کرد و من به آن آقایی که اشکال می‌گیرد و رفتارها و برخوردهای تند می‌کند می‌گویم که اگر تحریک می‌شود، نگاه نکند.

وی ادامه داد: امام(ره) به برخی از این افراد می‌گفت که شما اگر فلان تصویر را از تلویزیون می‌بینید و حالتان بد می‌شود به آن نگاه نکنید.

ضرغامی در همین چارچوب گفت: من چند سال قبل به جلسه‌ای رفته بودم، در آن جلسه یک فرد که فرد موجهی نیز بود حتی به گویندگان اخبار هم اشکال می‌گرفت و معتقد بود که گویندگان اخبار هم باید از مردها انتخاب شود. اگر آن فرد به صورت گوینده خبر نگاه می‌کند و دچار مشکل می‌شود نگاه نکند، شاید بیماری است.

ضرغامی تصریح کرد: بنابراین من تاکید بر این دارم که باید فضا را باز کنیم. مردم را درک کنیم، سخت گیری به مردم نکنیم و همه این اقدامات را در چارچوب شرع و دستورات الهی انجام دهیم ؛ این موضوع باعث می‌شود که حتی گردشگری داخلی نیز تقویت شود.

وی همچنین در مورد برنامه‌های این وزارتخانه برای سفرهای نوروزی تصریح کرد: جلسات ستاد سفرهای نوروزی شروع شده، ان‌شاءالله در آینده نزدیک با دیگر دستگاه‌های مربوطه نیز جلسه برگزار می‌کنیم و برنامه‌هایمان را برای سفرهای نوروزی اعلام می‌کنیم.

وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه صحبت‌های خود در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت در ارتباط با حاشیه‌های به وجود آمده در مورد تاج‌های سلطنتی تصریح کرد: افراد وابسته به رژیم پهلوی قبل از پیروزی انقلاب تا آنجا که می‌توانستند اموال ملت ایران را بردند و در مورد این دو تاج فضا ایجاد شد و بعدا معلوم شد که این دو تاج در کنار تاج‌های دیگر هستند و همانطور که گفتم آنها آنقدر بردند که اولا دیگر نیاز نبود که چیزهای دیگر را ببرند و بعدا برایشان دچار مشکل شود. چون اینگونه وسایل مثل تاج‌ها هویت ملی ما در سطح جهانی هستند و آنها نمی‌توانستند خیلی روی آن معامله کنند و بعد هم دیگر نیازی نداشتند چون به اندازه کافی برده بودند.

وی در همین ارتباط افزود: در روزهای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی یکی از اقدامات خوبی که انجام شد این بود که کارکنان متعهد بانک مرکزی یک افشاگری کردند و یک لیست چند صفحه‌ای را منتشر کردند که رژیم پهلوی چه پول‌ها و ارزهایی را از کشور خارج کرده بودند. رقم‌های بسیار درشتی بود و آنها از کشور خارج کرده بودند و این اعلامیه کمر رژیم پهلوی را شکاند و نشان داد که عمال رژیم پهلوی همه در حال فرار هستند و پول‌هایشان را جلوتر فرستاده‌اند.

وی ادامه داد: امروز نمونه دیگری از بلاهت آنها را مشاهده می‌کنیم. در حالیکه کسی آنها را تحویل نمی‌گیرد و به آنها توجهی ندارد، آنها به یکدیگر وکالت می‌دهند و خیالشان راحت است که چه اتفاقی می‌افتد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
قیمت نفت ۴ درصد افزایش یافت
بررسی احتمالات بقا و صعود والیبال ایران در هفته سرنوشت‌ساز
فرارهای بی‌صدا، گل‌های پرسروصدا
داور السالوادوری قاضی بازی اسپانیا و فرانسه شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top