تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/08 - 15:07
کد خبر: 459437

نکونام از سوی کمیته انضباطی جریمه می‌شود؟

نکونام  از سوی کمیته انضباطی جریمه می‌شود؟

ناظر بازی فولاد و پرسپولیس در گزارش خود از این دیدار به کارهای عجیب سرمربی فولاد هنگام دیدار اشاره کرده که به نظر می‌رسد نکونام به زودی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال جریمه شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، ناظر بازی فولاد و پرسپولیس در گزارش خود از این دیدار به کارهای عجیب سرمربی فولاد هنگام دیدار اشاره کرده که به نظر می‌رسد نکونام به زودی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال جریمه شود.

در آخرین دیدار هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال ایران، تیم فوتبال فولاد خوزستان موفق شد با نتیجه یک بر صفر و با تک گل روبرتو تورس، پرسپولیس را شکست دهد و دومین شکست فصل این تیم را رقم بزند. سرمربی و سایر ارکان پرسپولیس این پیروزی را فوتبالی نمی‌دانند و مدعی شده‌اند که سرمربی و سایر اعضای باشگاه فولاد کارهای غیر اخلاقی را در طول این بازی انجام داده‌اند.

این ادعای پرسپولیسی‌ها شباهت زیادی دارد به آن چه در گزارش ناظر این دیدار یعنی داود رفعتی آمده است. در گزارش رفعتی آمده که نکونام بارها و در هر صحنه‌ای به داور اعتراض کرده و بعد از هر سوت ممبینی، او و سایر اعضای کادر فنی‌اش کنار زمین سعی در بردن بازی به حاشیه کرده‌اند. در ادامه این گزارش آمده که نکونام پایش را فراتر از این اعتراض‌ها گذاشته و به داور بی‌احترامی کرده که سرانجام آن هم بنیادی‌فر مجبور به اخراج او از روی نیمکت شده است.

در بخش دیگری از گزارش ناظر بازی آمده که "نکونام کارهای غیرفوتبالی و منسوخ شده انجام داده است." ظاهرا او توپ را به یکی از هواداران روی سکو داده تا زمانی که بازی در جریان است و پرسپولیس در حال حمله کردن است، توپ را وسط زمین بیندازد و باعث توقف بازی شود؛ اتفاقی که در فوتبال روز دنیا جایگاهی ندارد و از سرمربی‌ای که در لالیگا سابقه بازی دارد و هدایت تیم ملی به عنوان مربی را بر عهده داشته، چنین انتظاری نمی‌رود.

همچنین ناظر بازی در گزارشش این نکته را یاد آور شده که در ابتدای بازی تذکری به سرمربی فولاد بابت همرنگ بودن لباسش با تیم حریف داده است.

با توجه به آن چه در گزارش ناظر بازی آمده است، انتظار می‌رود به زودی باشگاه فولاد و جواد نکونام با جریمه سنیگنی از سوی کمیته انضباطی روبرو شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top