تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/08 - 15:12
کد خبر: 459438

چند تن از قاتلان شهدای فتنه اخیر مجازات شدند؟

چند تن از قاتلان شهدای فتنه اخیر مجازات شدند؟

در کنار هیاهوهای دشمن این روزها باید شمار شهدای اغتشاشات اخیر را در کنار مجازات شدگان قرار داد تا به درستی متوجه شد در حوزه دروغ های معاندین درباره برخورد با عوامل اغتشاش در کشور و واقعیت ماجرا چقدر فاصله است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از جهان نیوز،  اغتشاشات اخیر علاوه بر موارد ناامنی که در کشور بوجود آورد، منجر به شهادت ۶۳ تن از هموطنانمان نیز شد. شهدایی که بسیاری از آن ها هنوز ناشناخته اند و عدم شناخت آنان نیز یکی دیگر از ابعاد مظلومیت شان است. این در حالی است که اغتشاشگرانی که خصوصا قاتل بوده اند آنقدر در رسانه های ضدانقلاب و حتی اصلاح طلب و شبکه های اجتماعی نامشان آنهم برای بی گناه جلوه دادن و تطهیر ذکر شده که اغلب آنان شناخته شده اند.

بسیاری از این افراد یک سوژه فیک و جعلی بودند که بعدها مشخص شد نه مشکل جسمی دارند و نه بر اثر اعتصابات تر و خشک نحیف شده اند. مانند ماجرای دروغ "حسین رونقی" که حتی روزنامه نگاران چپی نیز از بازیگری شاذ وی انتقاد کردند.

فقط ۱۳ تن از شهدایی که جزو این ۶۳ شهید بودند جزو شهدای حمله تروریستی شاهچراغ هستند. برخی از این شهدا در حملات تروریستی دیگر شهید شده اند اما متاسفانه اغلب آنان از زمره شهدای حافظ امنیت هستند.

فقط از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا مهرماه این سال ۴۱ پلیس به خیل شهدا اضافه شده اند. در اغتشاشات نیز شمار شهدای پلیس کم نبوده است. برخی با ضربات چاقو و برخی نیز با گلوله اغتشاشگران و تروریست ها به شهادت رسیده اند.

غیر از چند مورد که خشونت در آن به شدت موج می زده و جنبه عمومی جرم بسیار آشکارا بوده تاکنون کمتر درباره مجازات قاتلان شهدای امنیت خبری منتشر شده است. غیر از دو مورد حادثه شهادت شهید عجمیان و دو شهید بسیجی در مشهد که قاتلان آن قصاص شدند چندان خبری از مجازات قاتلان حوادث اخیر شنیده نمی شود.

این درحالی است که با اعلام اجرای حکم قصاص توسط ضدانقلاب بویژه در شبکه های اجتماعی موجی از بی گناه خواندن این افراد به راه می افتاد تا به نوعی با شانتاژ رسانه ای علیه کشورمان ضدانقلاب برای تخریب کشورمان هیاهو ایجاد کند.

جالب است که با وجود این تعداد شهید کمتر خبر مجازات اغتشاشاگران شنیده می شود و بازهم با همه خشونت هایی که عوامل ضدانقلاب و اراذل و اوباش در خیابان ها به راه انداختند اما مجازات ها با رافت اسلامی همراه بوده و بسیاری از اغتشاشگران فریب خورده آزاد شده اند اما ضدانقلاب از اتهام افکنی علیه کشورمان با دروغ پردازی دریغ نمی کند.

در برخی از موارد مقابله حافظان امنیت با اراذل و اوباش و اغتشاشگران با نابرابری زیادی روبرو بود و درحالی که اراذل با سلاح گرم در خیابان ظاهر می شدند اما ضدانقلاب آنرا برعکس جلوه می داد.

در طول این مدت ۱۰۰ روز، در موارد متعدد نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در بازرسی‌های مرزی و درون شهری سلاح‌های مختلف جنگی کشف و ضبط کردند که طی اعترافات دستگیرشدگان، مقصد نهایی این سلاح‌های جنگی غیرمجاز دستان تروریست‌های اغتشاشگر بود.

در جریان مقابله با اغتشاشگران مدافعان امنیت به گونه‌ای در خیابان‌های سطح شهر حاضر می‌شدند که تنها داشته‌شان گلوله‌های پلاستیکی و رنگی تفنگ هایشان بود و اما در طرف مقابل دشمنان با سلاح‌های جنگی به میان اغتشاشگران رفتند و با شلیک به نیروهای امنیتی و انتظامی، آن‌ها را به شهادت رساندند.

به نظر می رسد در کنار هیاهوهای دشمن این روزها باید شمار شهدای اغتشاشات اخیر را در کنار مجازات شدگان قرار داد تا به درستی متوجه شد در حوزه دروغ های معاندین درباره برخورد با عوامل اغتشاش در کشور و واقعیت ماجرا چقدر فاصله است؛ البته دستگاه قضائی در موارد مهم مانند شهادت بسیجی شهید عجمیان و حادثه تلخ مشهد با قاطعیت ضمن شناسایی عوامل حادثه آنان را به سزای اعمال شان رساند تا مشخص شود امنیت با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه و معاوضه نیست و شانتاژ های عوامل ضدانقلاب در داخل و خارج کشور نیز کارساز نمی شود اما نباید در این حیطه فریب دروغ پردازی های معاندین را خورد.

افکار عمومی منتظر خبر مجازات باقی قاتلان شهدای مدافع امنیت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top