تاریخ انتشار: 21 دی 1388 - 00:00:00
کد خبر: 4597

شیطنت جدید العربیه

یک منبع دیپلماتیک در خصوص گزارش العربیه به نقل از منابع دیپلماتیک منبی بر درخواست پناهندگی سیاسی 5 دیپلمات جدید ایرانی به 4 کشور اروپایی اظهار داشت: شبکه العربیه در انتشار اظهارات واهی و ساختگی بنگاه های تبلیغاتی و شایعه پراکنی معروف و مشهور بوده و اخبار منتشره آن بیشتر به شیوه های رسانه ای صهیونیستی شباهت داشته و ارزش حرفه ای ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، این منبع آگاه در خصوص منبع خبر پناهندگی 5 دیپلمات جدید ایران گفت: این شبکه خبری، خبر پناهندگی 5 دیپلمات ایرانی را ظاهرا به نقل از فردی به نام سید علی اکبر امید مهر مامور قدیمی و اخراجی وزارت امور خارجه بیان کرده است که در سوابق خود عضویتطولانی و موثر در حزب رستاخیز و گروهک وفادار به رژیم منحط پهلوی را به همراه داشته و در سال 74 با شگردهای مزورانه از پیشاور به دبی فرار کرده است.

وی تاکید کرد: مامور مزبور که در جعل مدرک مهارت خاصی دارد ادامه فعالیت خود را از طریق ایستگاه های اطلاعاتی آمریکا در دبی به عنوان خبر چین و مفسر دستگاه های اطلاعاتی و سیاسی و تبلیغاتی آمریکا و متحدین آن استمرار بخشید و در ماموریت جدید خود به ساخت و پرداخت انواع و اقسام شایعات علیه جمهوری اسلامی ایران در رسانه های عربی و غربی مشغول می باشد.

این منبع آگاه در خصوص برخی ازعملکردهای گذشته وی تصریح کرد: سید علی اکبر امید مهر قبل از انقلاب یکی از معاونین حزب رستاخیز و بخشدار پیرانشهر و معاون فرمانداری میاندوآب بوده و پدر وی از عناصر خدوم شهربانی رژیم شاه بوده است.

وی افزود: امید مهر به منظور پنهان ساختن سوابق خدمتی و رویکرد غیر انسانی خود در حزب رستاخیز و از بین بردن آثار آن و کسب پوشش موجه برای ورود به وزارت امور خارجه نام خود را از علی اکبر حاجی نژاد به علی اکبر امید مهر تغییر داد تا زمینه های فعالیت های خارجی خود را هموار سازد.

وی افزود: نامبرده سوابق متعددی ازتخلفات و مدرک سازی در پرونده خود داشته است که در صورت لزوم اخبار آن منتشر خواهد شد.

این کارشناس رسانه ای با استناد به رویکرد و سوابق نامبرده به ویژه اظهارات متنوع معاندانه وی علیه جمهوری اسلامی ایران و خدمت به دستگاه های تبلیغاتی و سیاسی و اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: انتشار این قبیل اخبار بیشتر با هدف خوراک دادن به شبکه های غیر حرفه ای و تبلیغاتی برای مصرف روزانه در مقابل درآمدهای هنگفت امید مهر صورت می گیرد.

وی در پایان اضافه کرد روند فعالیت شبکه العربیه و نوع جعل اخبار و بکارگیری منابع غیر موثق در برخوردهای غیر حرفه ای و خارج از آداب رسانه ای آن سبب گشته تا در منطقه به آن شبکه العربیه نام دهند و این خود گویای همه مطالب می باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top