تاریخ انتشار: جمعه 1401/11/14 - 09:26
کد خبر: 460168

آمریکا اصرار به مذاکره مستقیم با ایران دارد

آمریکا اصرار به مذاکره مستقیم با ایران دارد

وزیر امور خارجه کشورمان گفت:طرف آمریکایی همچنان پیگیر مذاکره و گفتگو با ایران است از جمله اینکه اصرار فراوانی برای مذاکره مستقیم با ایران دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» حسین امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با «دانیل اورتگا» رییس جمهور نیکاراگوئه در جریان سفر به این کشور آمریکای لاتین، در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه ما پیشرفت و توسعه نیکاراگوئه را پیشرفت و توسعه ایران و منطقه می‌دانیم، گفت: دونالد ترامپ رییس جمهور سابق آمریکا تلاش زیادی کرد که صادرات نفت ایران را در سایه تحریم به ادعای خودش به صفر برساند و ما در ایران تلاش کردیم تحریم‌ها را بی‌اثر کنیم.

وزیر امور خارجه در این زمینه با اشاره به روند مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: طرف آمریکایی همچنان پیگیر مذاکره و گفت‌وگو با ایران است از جمله اینکه اصرار فراوانی برای مذاکره مستقیم با ایران دارد.

وی خطاب به رییس جمهور نیکاراگوئه ادامه داد: شما اشاره کردید اهداف آمریکایی‌ها از مذاکره با ملت‌ها و دولت‌های مستقل چیست. ما در فرهنگ ایرانی و اسلامی هیچگاه از میز مذاکره فرار نکرده‌ایم و فاصله نگرفته‌ایم و در میز مذاکره با اقتدار، منطق و عزت، منافع ملی کشور را پیگیری کرده‌ایم.

وزیر امورخارجه در بخشی دیگر از صحبت‌های خود تصریح کرد: ایران هیچ محدودیتی برای توسعه مناسبات با کشور دوست و برادر نیکاراگوئه ندارد. مردم و دولت ایران با قدم‌های محکم در مسیر پیشرفت و استقلال کشور گام‌های قوی خود را برمی‌دارند.

امیرعبداللهیان همچنین خطاب به مقامات نیکاراگوئه اظهار کرد: ما در حال برنامه‌ریزی سفر جناب آقای رئیسی رئیس جمهور ایران در آینده به آمریکای لاتین از جمله کشور نیکاراگوئه هستیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top