تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 14:12
کد خبر: 460607

نیروی هوایی ارتش از نخستین پایگاه هوایی زیرزمینی خود با نام عقاب ۴۴ رونمایی کرد

نیروی هوایی ارتش از نخستین پایگاه هوایی زیرزمینی خود با نام عقاب ۴۴ رونمایی کرد

پایگاه هوایی راهکنشی عقاب ۴۴ ارتش، مورد بازدید سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 ارتش قابلیت پذیرش و عملیاتی کردن انواع جنگنده‌های شکاری و بمب‌افکن و همچنین پرنده‌های بدون سرنشین نیروی هوایی ارتش را دارد.

پایگاه هوایی راهکنشی عقاب 44 با در اختیار داشتن اماکنی چون آلرت، پست فرماندهی، آشیانه‌های نگهداری جنگنده، مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما، تجهیزات ناوبری و فرودگاهی، مخازن سوخت و ... این قابلیت را دارد تا انواع جنگنده‌های نیروی هوایی را برای انجام ماموریت‌های محوله پذیرا باشند.

این پایگاه بزرگ زیرزمینی، قابلیت پذیرش و بکارگیری عملیاتی جنگنده‌های جدید نیروی هوایی ارتش را نیز خواهد داشت.

گفتنی است؛ عقاب 44 یکی از چندین پایگاه هوایی راهکنشی زیرزمینی نیروی هوایی ارتش است که طی سال‌های گذشته متناسب با نیاز عملیاتی این نیرو و با در نظر گرفتن اصول پدافند غیرعامل در مناطق مختلف کشور احداث شده است.

احداث این پایگاه‌ها در نقاط مختلف متناسب با نیازها و با ضریب ایمنی بالا با توجه به طراحی و استقرار در زیر کوه‌ها قابلیت اجرای عملیات غافلگیرانه هوایی را از مکان و زمان دور از انتظار دشمنان فراهم می‌کند.

این پایگاه‌ها با نگهداری جنگنده‌ها در مکان‌های امن و تجهیز آن‌ها به سامانه‌های جنگ الکترونیک، بمب‌ها و موشک‌ها از جمله یاسین، قائم و آصف امکان عملیات دورایستا و افزایش برد راهبردی برای اهداف دوردست را فراهم کرده است.

در این بازدید، امیر سرتیپ محمدحسین دادرس جانشین فرمانده کل ارتش، امیر سرتیپ امیر حاتمی مشاور فرمانده کل نیروهای مسلح در امور ارتش و امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز حضور داشتند.

رسانه ملی تحت مراقبت های حفاظتی از این پایگاه گزارش تهیه کرده که امروز رسانه‌ای شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره برای اخراج مهاجرین؛ هیئت طالبان به اتریش سفر کرد
سومالی برای اولین بار عضو شورای صلح و امنیت آفریقا شد
مخالفت شورای صلح آفریقا با تشکیل دولت موازی در سودان
گوترش: اوضاع فلسطینیان غیرقابل تحمل است
کرانه باختری در آستانه انفجار/ ۵۴ زخمی در حمله به نابلس
آمریکا: طالبان از گروگان‌ها برای فشار علیه واشنگتن استفاده می‌کند
مأموریت تیم نظارت بر تحریم‌های طالبان تمدید شد
عزل و نصب‌های گسترده دربار سعودی
عراق: تغییری در خروج آمریکایی‌ها از عراق ایجاد نشده است
روسیه: هیچ جایگزینی برای همکاری با طالبان وجود ندارد
وزیر خارجه نیکاراگوئه: به همکاری با ایران ادامه می‌دهیم
حمله نظامیان اسرائیلی و شهرک نشینان به رام الله و نابلس
عراقچی همتای بحرینی را در جریان مذاکرات هسته‌ای قرار داد
تحولات غرب آسیا|خروج از پایگاه التنف تا بی‌اعتمادی به نتانیاهو
تیراندازی در دانشگاهی در آمریکا دو کشته و یک زخمی برجا گذاشت
هشدار پیمان امنیت جمعی درباره گسترش ناامنی از افغانستان به آسیای میانه
کمک نظامی ۳۵ میلیارد دلاری غرب به کی‌یف
امام جمعه موقت تهران: مردم آتش جنگ و فتنه را خاموش کردند
آمریکای ترسو؛ رؤیاهای زوال، پیشگویی‌های خودکامبخش هستند
خطرات واقعی دشمنی عربستان و امارات
آویزان شدن به ترامپ و دیدن خواب‌های مغشوش
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top