تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/11/18 - 17:31
کد خبر: 460619

آمریکا تلاش دارد جنگ اوکراین را تا می‌تواند طولانی‌تر کند

 آمریکا تلاش دارد جنگ اوکراین را تا می‌تواند طولانی‌تر کند

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز سه‌شنبه گفت که نیروهای روسیه (طی روزهای اخیر) اقدام به آزادسازی شهرهای سولیدار، کلیشیوکا، بودگورنو، کراسنوبولی، بلاگوداتنوی، لوبکوف، نیکولایفکا در محورهای دونتسک و زاپوروژیا کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز سه‌شنبه گفت که نیروهای روسیه (طی روزهای اخیر) اقدام به آزادسازی شهرهای سولیدار، کلیشیوکا، بودگورنو، کراسنوبولی، بلاگوداتنوی، لوبکوف، نیکولایفکا در محورهای دونتسک و زاپوروژیا کرده است.

 وی در دامه سخنانش گفت که آمریکا و همپیمانانش در تلاش هستند تا آنجایی که امکان دارد جنگ در اکراین را طولانی کنند.

وزیر دفاع روسیه هشدار داد: «ناتو با ارسال سلاح به اوکراین و درخواست از کی‌یف برای تصرف سرزمین‌های روسیه، خود را وارد نبرد کرده و ممکن است درگیری‌ها به سطح غیرقابل پیش‌بینی منجر شود».

شویگو اضافه کرد: «نیروهای روسیه اقدام به نابودی تمام تسلیحات و تجهیزاتی می‌کنند که به اوکراین ارسال شده است چه این تسلیحات در میدان نبرد باشند چه در مسیر خود برای ارسال به عرصه جنگ».

وی افزود: «اوکراین می‌داند شکست دادن روسیه با ابزارهای نظامی محال بوده به همین دلیل به تاکتیک‌های هراساندن و هدف قرار دادن غیرنظامیان روی آورده است».

وزیر دفاع روسیه گفت: «اوکراین تنها طی ماه ژانویه 6500 نظامی، 26 جنگنده، هفت بالگرد، 208 پهپاد و 341 تانک و خودروی زرهی از دست داده است».

در آستانه سالگرد آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند ماه)، یکی از فرماندهان اوکراینی از تقویت قوای ارتش روسیه در شرق اوکراین خبر داد.

رسانه‌های اوکراینی به نقل از یکی از فرمانداران اوکراینی گزارش کردند، روسیه در آستانه یک حمله جدید که احتمالاً هفته آینده آغاز می‌شود، در حال اعزام نیروهای کمکی به شرق اوکراین است.

بر اساس این گزارش، اوکراین که از کمک‌های نظامی غرب ناامید است، پیش‌بینی می‌کند که مسکو در نزدیکی تاریخ 24 فوریه، به دلایل «نمادین» حمله‌ بزرگی را به اوکراین صورت دهد.

«سرهی گایدایی» فرماندار منطقه «لوهانسک» واقع در شرق اوکراین تصریح کرد: «ما شاهد استقرار بیشتر و بیشتر نیروهای ذخیره (روسیه) در سمت خود هستیم. شاهدیم که تجهیزات بیشتری وارد (شرق اوکراین) می‌شوند».

وی ادامه دادک «آن‌ها مهماتی را وارد می‌کنند که با کارآیی متفاوت از قبل مورد استفاده قرار می گیرد-دیگر گلوله‌باران توپخانه‌ای نیست. آن‌ها به آرامی در حال ذخیره هستند و برای یک حمله تمام عیار آماده می‌شوند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
بوشهر در محاصره ریزگردها؛ شاخص کیفیت هوا از مرز خطرناک ۵۰۰ گذشت
راه درمان کبد چرب مشخص شد
یکی از اعضای نسل اول داعش در عراق به دام افتاد
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
۲۰ سال قانون، ۴۰ میلیون تن زباله و ۳۰۰ همت گردش مالی
سان‌فرانسیسکو در خاموشی فرو رفت
ورود کاروان نظامی آمریکا به شرق سوریه
عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند
بازگشت انحصار و فساد ارزی؛ ریشه جهش دوباره قیمت مواد غذایی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top