تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/07 - 15:29
کد خبر: 462698

آخرین وضعیت اکران نوروزی و قیمت بلیت

 آخرین وضعیت اکران نوروزی و قیمت بلیت

دبیر شورای صنفی نمایش با بیان اینکه سه فیلم از فیلم‌های روی پرده سینما به اکران نوروز راه پیدا می کنند، ۱۴ اسفندماه را آخرین مهلت متقاضیان اکران نوروزی اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دبیر شورای صنفی نمایش با بیان اینکه سه فیلم از فیلم‌های روی پرده سینما به اکران نوروز راه پیدا می کنند، ۱۴ اسفندماه را آخرین مهلت متقاضیان اکران نوروزی اعلام کرد.

همایون اسعدیان در گفت‌وگو با ایسنا درباره جزئیات جلسه یکشنبه هفتم اسفند ماه شورای صنفی نمایش با اشاره به اینکه این جلسه در دفتر معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی حبیب ایل بیگی برگزار شد بیان کرد: آنچه به طور قطعی مشخص شده این است که فیلم‌های «چپ راست»، «بخارست» و «ملاقات خصوصی» قطعاً در اکران نوروزی باقی می مانند و فیلم «خط استوا» هم که قرارداد سه هفته‌ای دارد در صورت حفظ کف فروش، می‌تواند به اکران خود ادامه دهد.

 وی افزود: برای اکران نوروزی ۴ تا ۵ فیلم دیگر اضافه خواهند شد و فعلاً چهار فیلم متقاضی شده‌اند. برای بقیه متقاضیان هم تا یکشنبه هفته آینده فرصت باقی است.

 به گفته او در حال حاضر هنوز هیچ فیلمی از جشنواره فجر امسال متقاضی اکران نوروز نشده ولی ممکن است تا هفته آینده فیلمی اضافه شود.

اسعدیان ادامه داد: اکران نوروز از ۲۴ اسفند ماه شروع می‌شود و اگر هر کدام از فیلم های انتخاب شده، آماده باشند قبل از این تاریخ هم می توانند اکران خود را آغاز کنند.

دبیر شورای صنفی نمایش همچنین درباره قیمت بلیت‌ها برای سال آینده گفت: به طور قطع افزایش قیمت بلیت خواهیم داشت چون بسیاری از سالن‌های سینمایی در مجتمع های تجاری هستند که با افزایش شارژ مواجه شده و در کنار افزایش حقوق کارمندان و هزینه های دیگر، اگر قیمت بلیت افزایش پیدا نکند با تعطیلی سالن های سینمایی روبرو خواهیم شد. با این حال در صدد هستیم شیوه‌ای طراحی شود - که احتمالاً در یک نشست مطبوعاتی جزئیات آن تشریح خواهد شد - تا برای همه اقشار امکان نمایش فیلم ها وجود داشته باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top