تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/16 - 10:16
کد خبر: 463736

زمان قرعه‌کشی خودروهای وارداتی تغییر کرد

زمان قرعه‌کشی خودروهای وارداتی تغییر کرد

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت، گفت: پیش از این اعلام شده بود که قرعه‌کشی خودروهای خارجی در روزهای سه‌شنبه یا چهارشنبه هفته جاری انجام می‌شود، اما انجام قرعه‌کشی به زمانی دیگر موکول شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مهدی ضیغمی درباره زمان برگزاری قرعه کشی خودروهای وارداتی، اظهار داشت: پیش از این اعلام شده بود که قرعه‌کشی خودروهای خارجی در روزهای سه‌شنبه یا چهارشنبه هفته جاری انجام می‌شود اما به دلیل زمان‌بر شدن استعلامات، قرعه‌کشی، در روزی دیگر، برگزار می شود، اما به علت اخذ استعلامات لازم و جمع بندی آن زمان قرعه کشی طی روزهای آینده خواهد بود.

وی گفت: اما فعلا زمان آن را به طور دقیق اعلام نمی کنیم تا استعلامات به‌صورت دقیق انجام شود و نتیجه استعلامات مشخص شود و بعد از مشخص شدن نتایج زمان برگزاری قرعه کشی خودروهای وارداتی در اسرع وقت اعلام می‌شود.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت یادآور شد: به تعویق افتادن زمان برگزاری قرعه‌کشی برای بررسی دقیق استعلامات بوده است.

وی بیان داشت:  فعلا قرار است همان دو مدل خودروی چانگان CS55 و CS35 پلاس عرضه می‌شود اما تلاش می‌کنیم که دو مدل خودروی فیات 500 و فیات Tipo  و همچنین هیوندا النترا عرضه شود.

ضیغمی افزود: تلاش ما این است که عرضه خودروهای وارداتی تا قبل از پایان امسال انجام شود.

به گزارش فارس پیش‌ثبت‌نام خرید خودروهای وارداتی از روز 6 اسفند آغاز و تا ساعت 24 روز 13 اسفند ادامه داشت.

براساس اعلام وزارت صمت حدود 120 هزار نفر متقاضی خرید خودروهای وارداتی در مرحله پیش ثبنام شرکت کردند و بعد از استعلامات لازم، ثبت نام کنندگان قطعی مشخص می شوند.

اسامی افرادی در قرعه‌کشی به عنوان برنده قطعی اعلام خواهد شد که شرایط عمومی ثبت‌نام را داشته باشند یعنی دارای پلاک فعال انتظامی نباشند و یا متقاضی طی 48 ماه گذشته ثبت نام و صدور فاکتور خودرو نزد خودروسازان نداشته باشد.

یکی از شروط ثبت نام برای خرید خودروهای وارداتی بلوکه شدن مبلغ 500 میلیون تومان در یک حساب وکالتی در نزد بانک بود.

براساس اعلام  مدیر طرح واردات خودرو، افرادی که قصد انصراف از خرید خودروهای وارداتی را دارند این امکان بعد از انجام قرعه‌کشی برای آنها فراهم است. همچنین این افراد در صورت انصراف می‌توانند مبلغ 500 میلیون تومان خود را اکنون در نزد بانک بلوکه است برداشت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top