تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/12/17 - 11:43
کد خبر: 463857

نماینده مجلس: انگلیس فرار رو به جلو دارد

نماینده مجلس: انگلیس فرار رو به جلو دارد

نماینده اراک در مجلس در واکنش به اظهارات اخیر نخست وزیر انگلیس گفت: انگلیس به جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خود در توافق هسته‌ای باشد، سیاست فرار رو به جلو را پیگیری می کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، در خصوص موضع گیری ضدایرانی نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اگر ایران به طور معناداری در مذاکرات وین شرکت نکند، در رویکرد خود تجدیدنظر خواهیم کرد و همه گزینه‌ها روی میز است، گفت: لندن به جای اینکه پاسخگوی بدعهدی خودش در توافق هسته ای باشد، سیاست فرار رو به جلو را پیگیری می کند.

نماینده مردم اراک و کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در ادامه، اظهار کرد: غربی ها طی سالیان متمادی همه گزینه هایشان را روی میز گذاشتند و دیگر سیاست هایشان نخ نما شده است.

وی با اشاره به اینکه هرگونه رفتار اروپا و آمریکا علیه ایران تبعات بدی برایشان به همراه خواهد داشت، ادامه داد: بر این اساس مشاهده شد اروپایی ها در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران مجبور شدند عقب نشینی کرده و عاقلانه رفتار کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس ادبیات و رویکرد غربی ها با آنها مواجه خواهد شد. به عبارتی اگر آنها درصدد مذاکره باشند، با آنها گفتگو می کنیم و اگر به دنبال گفتمان تهدید و اقدامات مذکور باشد، قطعا جمهوری اسلامی پاسخ قاطعی به آنها خواهد داد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: حرف های ضدایرانی غربی‌ها مانند موضع گیری نخست وزیر انگلیس مبنی بر اینکه اگر ایران به طور معناداری در مذاکرات وین شرکت نکند، در رویکرد خود تجدیدنظر خواهیم کرد و همه گزینه‌ها روی میز است را نشنیده می گیریم و توصیه می کنیم چنین اشتباهی را تکرار نکنند وگرنه ایران تصمیمات جدی اتخاذ خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
پزشکیان: معیشت مردم باید دغدغه اصلی و محوری نظام باشد
رضایی: ایران در یکی از مقاطع تعیین کننده تاریخ معاصر قرار دارد
زلنسکی: روسیه با موشک‌های بالستیک کره‌شمالی به اوکراین حمله می‌کند
 مخبر و فروزنده جایگزین شهیدان لاریجانی و موسوی شدند
رسانه آمریکایی: اعراب واقعیت جدید را پذیرفتند؛ تنگه هرمز، قلمرو ایران
مخبر: تنگه هرمز باز نخواهد شد تا شرایط ایران محقق شود
 در پالایش نفت اصفهان چه خبر است/ از پاداش ۳ میلیاردی تا ۴۰۰ میلیارد هزینه مسئولیت اجتماعی
ملی‌پوشان والیبال: می‌توانیم قهرمان جهان شویم
کولاک وزنه‌بردار جوان ایران در آسیا/ ۹ طلا و ۳ رکورد جهانی
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
محسن رضایی: تمام توانم را برای افزایش قدرت ایران به کار می‌برم
اعلام رقبای والیبال ایران در قهرمانی آسیا
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به سرلشکر عبداللهی
آغاز موج سفرها به مشهد/ پیش‌بینی جابه‌جایی ۳۰۰ هزار زائر با حمل‌ونقل عمومی
یک مقام یمنی: دوران قیمومیت عربستان بر یمن به پایان رسیده است
عارف: دیگر فرصتی برای دعواهای داخلی نداریم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top