تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/12/22 - 15:23
کد خبر: 464358

تحریم زبان انگلیسی در مذاکرات و اسناد توافق تهران و ریاض

تحریم زبان انگلیسی در مذاکرات و اسناد توافق تهران و ریاض

روزنامه آمریکایی به نقل از منابع مطلع گزارش داد در گفت‌وگوهای انجام شده در پکن، با موافقت همه طرف‌ها برای استفاده نکردن از زبان انگلیسی، سخنرانی‌ها و اسناد به زبان‌های عربی، فارسی و چینی انجام و نوشته شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از همشهری آنلاین، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» به نقل از منابع آشنا به مذاکرات صورت گرفته بین طرف‌های ایرانی و سعودی در چین که به توافق از سرگیری روابط تهران و ریاض منتهی شد، گزارش داده در گفت‌وگوهای انجام شده با موافقت همه طرف‌ها برای استفاده نکردن از زبان انگلیسی، سخنرانی‌ها و اسناد به زبان‌های عربی، فارسی و ماندارین (چینی) انجام و نوشته شد.

چین میانجی‌گری توافق احیای روابط میان ایران و عربستان سعودی را که از هفت سال پیش قطع شده بود، انجام داد. طبق این گزارش، افراد مطلع گفتند که برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست گسترده‌تر میان سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس و ایران که تا پیش از این اعلام نشده بود، همچنان در حال انجام است.

به نوشته وال استریت ژورنال، در نشست پیشین سران کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با شی جین‌پینگ که در ماه دسامبر در ریاض برگزار شد، رئیس‌جمهور چین پیشنهاد داد که نشست سطح بالایی میان سران کشورهای حاشیه خلیح فارس و مقامات ایران طی سال ۲۰۲۳ در پکن برگزار شود.

بر اساس گزارش‌ها، سران کشورهای شش‌گانه شورای همکاری خلیج فارس از پیشنهاد رئیس‌جمهور چین برای برگزاری نشست عالی رتبه با ایران در راستای کاهش تنش‌ها استقبال کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
دانشگاه الزهرا میزبان دور پنجم نشست‌های علمی زنان ایران و چین
دولت رقیب سازمان‌های مردم‌نهاد نیست
از زنان زندانی پس از آزادی حمایت می شود
مذاکره مستقیم دولت ترامپ و حماس در قطر
دانشگاه، مسئول تولید محتوای جنگ نرم‌افزاری است
انتخاب اولین سفیر زن در دولت چهاردهم
چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی زنان در زیست‌بوم نوآوری و فناوری کشور
اخبار کوتاه دانشگاهی امروز پانزدهم اسفندماه
کاهش بی سابقه حجم آب در سد‌های تهران
ثبت نام سهام عدالت برای جاماندگان از دریافت سود تا پنج روز آینده در سامانه ثبت نام کنند
ترامپ: ترودو به دنبال استفاده سیاسی از مسئله فنتانیل است
نتایج نهایی تکمیل ظرفیت کاردانی‌های دانشگاه علمی‌ کاربردی اعلام شد
نسبت به استقلال دوگانگی دارید
تساوی آسیایی شباب الاهلی با گلزنی آزمون
مرکز نوآوری هوش مصنوعی در پارک پردیس راه‌اندازی می‌شود
توضیح بقائی درباره حضور ایران در نشست سازمان همکاری اسلامی
تغییر رئیس دانشگاه علم و صنعت
می‌خواهیم ۲ جام دیگر هم بگیریم
پزشکیان گفته قانون حجاب را نمی‌توان اجرا کرد
وزارت خارجه ادعاهای مطرح‌شده توسط انگلیس را رد کرد
عدم مغایرت طرح افزایش نمایندگان مجلس با سیاست‌های کلی نظام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top