تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/23 - 10:00
کد خبر: 464425

طلای جهانی همچنان اوج می‌گیرد

طلای جهانی همچنان اوج می‌گیرد

قیمت طلای جهانی بالای ۱۹۰۰ دلار باقی می‌ماند زیرا سقوط بانک سیلیکون ولی آمریکا امیدبرای توقف افزایش نرخ را تقویت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، قیمت طلای جهانی بالای ۱۹۰۰ دلار باقی می‌ماند زیرا سقوط بانک سیلیکون ولی آمریکا امیدبرای توقف افزایش نرخ را تقویت می‌کند.

قیمت طلا امروز (سه شنبه) بالاتر از سطح کلیدی ۱۹۰۰ دلار در هر اونس باقی ماند زیرا انتظارات برای افزایش کمتر تهاجمی نرخ‌بهره فدرال رزرو پس از سقوط دو بانک بزرگ منطقه‌ای ایالات‌متحده، جذابیت شمش های بدون بازده را افزایش داد.

بهای هر اونس طلا تا ساعت ۶ و ۴۵ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۸.۱ درصد کاهش به ۱۹۰۵ دلار و ۸۰ سنت رسید و قیمت طلا در بازار معاملات آمریکا نیز با ۰.۴۲ درصد کاهش به ۱۹۰۶ دلار و ۸۰ سنت رسید.

قیمت طلا روز دوشنبه با وجود تلاش مقامات ایالات‌متحده برای محدو کردن اثرات تعطیلی بانک سیلیکون ولی و بازگشت اعتماد سرمایه گذاران به سیستم بانکی این کشور بیش از دو درصد جهش کرد و به بالاترین حد خود از سوم فوریه و ۱۹۱۴ دلار و ۵۸ سنت رسید.

غول بانکی اچ‌اس‌بی‌سی بازوی بریتانیایی بانک سیلیکون ولی را به قیمت نمادین یک پوند روز دوشنبه خرید و یک وام‌دهنده کلیدی برای استارت‌آپ‌های فناوری در بریتانیا را نجات داد. در حال حاضر بازارها تا حد زیادی با افزایش ۲۵ واحدی نرخ‌بهره در جلسه سیاست‌گذاری فدرال رزرو هفته آینده و احتمال  ۳۱.۴ درصدی برای توقف در افزایش قیمت‌گذاری می‌کنند.

طلا به عنوان پوششی در برابر عدم قطعیت‌های اقتصادی در نظر گرفته می‌شود و با توجه به انتظارات نرخ‌های بهره پایین‌ترکه هزینه فرصت نگهداری شمش‌های بدون بازده را کاهش می دهد، تمایل به افزایش قیمت دارد.

بر اساس گزارش رویترز، شاخص دلار ۰.۲ درصد افزایش یافت و شمش را برای خریداران سایر ارزها گران‌تر کرد.اس‌پی‌دی آر گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، اعلام کرد که دارایی‌های آن ۱.۳۱ درصد افزایش یافت و از ۹۰۱.۴۲ تن روز جمعه به ۹۱۳.۲۷ تن در روز دوشنبه رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۱.۸۳ دلار رسید، پلاتین با ۰.۱ درصد کاهش به ۹۹۵ دلار و ۲۱ سنت رسید و پالادیوم بدون تغییر در ۱۴۷۳ دلار و ۳۳ سنت باقی ماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top