تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/12/23 - 13:50
کد خبر: 464463

خرید خودرو و هدیه برای برخی مسئولان توسط یکی از شرکت های وابسته به صندوق بازنشستگی

خرید خودرو و هدیه برای برخی مسئولان توسط یکی از شرکت های وابسته به صندوق بازنشستگی

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نامه‌ای خطاب به مدیرعامل یکی از هلدینگ‌های صندوق، گفت: آیا بازنشستگان رضایت دارند که در شرکتی برای خرید خودرو جهت استفاده حوزه مدیر عامل (علیرغم داشتن خودروی دیگر) و همچنین برای خرید هدیه جهت اهداء به برخی مسئولین، مصوبه داشته باشیم؟

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در متن نامه «نعمت الله ترکی» آمده است: در راستای اجرای منویات رئیس جمهور، بارها تاکید شد که صندوق بازنشستگی کشوری در مبارزه با کج روی‌ها عزم جدی دارد و سامانه نظارت مردمی در راستای همین امر مهم راه اندازی شد.

وی تصریح کرد: گزارش‌های واصله به اینجانب حکایت از مصوباتی خارج از عرف در یکی از جلسات هیات مدیره شرکتهای ذیل هلدینگ دارد. درحالیکه اینجانب به صورت مکتوب به تمامی شرکتها ابلاغ کردم که از هرگونه اقدام تشریفاتی که مغایر با سطح زندگی عموم بازنشستگان است اجتناب کنید، دقایقی پیش از طریق سامانه نظارت مردمی مطلع شدم که در جلسه هیئت مدیره شرکت آپادانا سرام به شماره جلسه ۳۷۳، مصوباتی وضع شده که مغایر با ابلاغ‌های گذشته اینجانب و سیاست های دولت انقلابی است.

ترکی در این نامه تاکید کرده است: از آنجایی که این شرکتها متعلق به بازنشستگان است، آیا این افراد رضایت دارند که در شرکتی برای خرید خودرو جهت استفاده حوزه مدیر عامل (علیرغم داشتن خودروی دیگر) و همچنین برای خرید هدیه جهت اهداء به برخی مسئولین، مصوبه داشته باشیم!؟.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در پایان با تاکید بر لزوم تشدید نظارتها آورده است: با قید فوریت مصوبه هیئت مدیره لغو، سرپرست شرکت عزل و در خصوص اعضای هیئت مدیره که مفاد مذکور را امضا و تایید کرده‌اند، تدبیر شود. ضمنا به سایر شرکتها نیز مجددا تاکید شود مقام عالی وزارت و زیر مجموعه ایشان در مبارزه با کج رویها و فساد، با احدی تعارف ندارند.

گفتنی است، سامانه نظارت مردمی صندوق بازنشستگی کشوری ۱۶اسفندماه امسال طی مراسمی رونمایی و در سایت این صندوق به نشانی cspf.ir آغاز به کار کرد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتخابات شورای مرکزی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار می‌شود
توضیح اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی درباره افزایش شهریه
موجودی نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی بررسی شد
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
کارت شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵ منتشر شد
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
از صلح شرافتمندانه تا رفراندوم؛ بازی تکراری برای تطهیر دشمن و فشار بر مردم
قشقاوی: تحریم‌کنندگان ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
رایزنی الزیدی با مقام آمریکایی درباره کاهش تنش در منطقه
قالیباف: قبل از ارتفاع گرفتن، حسابی گرم کن!
رسانه کره‌ای: سئول بین هشدار ایران و فشار آمریکا گیر کرده است
توقف استقلال برابر آلومینیوم
عقب نشینی به سبک ترامپ
باخت النصر در شب بد مهدی قائدی در امارات
ایران پیشرو در علوم آزمایشگاهی
هشدار درباره پیامدهای اجتماعی و روانی سقط
اولین تصاویر و اطلاعات شهدای حادثه تروریستی کورین
خسارت سنگین به پهپادهای آمریکایی در جنگ با ایران؛سرنگونی ۴۵ فروند MQ-۹
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره حجم نفتی که از تنگه هرمز عبور می کند!
منبع یمنی: درصورت ورود عربستان به جنگ فراگیر، گزینه‌های ما متعدد است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top