تاریخ انتشار: جمعه 1401/12/26 - 11:08
کد خبر: 464790

سال آینده وضعیت اقتصادی بهبود می یابد

سال آینده وضعیت اقتصادی بهبود می یابد

استاندار قزوین گفت: نرخ رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، میزان صادرات غیر نفتی و بسیاری از موضوعات دیگر نشان دهنده بهبود فضای اقتصادی در سال‌های آینده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمدمهدی اعلایی پنجشنبه شب در جلسه شورای اداری بخش محمدیه اظهار داشت: در روزهای پایانی سال حضور مدیرانی از ۳ قوه در بخش محمدیه و تشکیل این جلسه بیانگر اراده خدمتگزاری در تمامی بخش‌های حاکمیت به مردم است و اتحاد بین مسئولان را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه مصوبات خوبی برای برطرف شدن مشکلات بخش محمدیه در این جلسه اتخاذ شد، افزود: باید در نیمه اردیبهشت جلسه دیگری در استانداری برای پیگیری مصوبات جلسه برگزار شود تا مصوبات شکل اجرایی هم بگیرد.

اعلایی گفت: استان قزوین در تعداد شهرستان در رتبه‌های پایین کشور قرار دارد که این موضوع مشکلاتی را برای استان ایجاد کرده است و برخی از ساختارهایی که باید وجود داشته باشد را از دست داده‌ایم.

استاندار قزوین اضافه کرد: در مقطعی امکان ایجاد شهرستان وجود داشت که باید توسط مسئولان پیگیری می‌شد ولی کوتاهی صورت گرفته است و استان به طور قطع نیازمند شهرستان جدید است.

وی افزود: در تقسیم بودجه استان سرانه نباید براساس سرشماری سال ۹۵ لحاظ شود و با توجه به افزایش جمعیت مناطقی مانند محمدیه باید در اعتبارات هم به صورت ویژه‌تر نگاه کرد.

اعلایی با بیان اینکه تبدیل ناحیه شهری مهرگان به شهر جدید مهرگان یکی از فرصت‌های خوبی بود که در مدت اخیر اتفاق افتاد، گفت: براساس تصمیم گیری اتخاذ شده‌، دولت متولی شهر جدید مهرگان می‌شود و این اتفاق یکی از بهترین روش‌هایی است که می‌تواند معضلات منطقه را برطرف کند و باعث کمک به توسعه محمدیه هم خواهد بود.

استاندار قزوین اضافه کرد: اتفاقات اخیر دیپلماسی نشان داد که تکیه بر اراده مردم و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی، باور به توان ملت و نگاه عزتمندانه در فضای بین المللی از لهجه غلیظ انگلیسی مؤثر تر است و برنامه‌ریزی جمهوری اسلامی متکی به ایمان به خدا و مردم خواهد بود و همین رویکرد نظم جدیدی را در فضای سیاسی دنیا به وجود آورده است.

وی با بیان اینکه نشانه‌های بهبود اقتصادی را در سال آینده شاهد خواهیم بود، اظهار داشت: نرخ رشد اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری، میزان صادرات غیر نفتی و بسیاری از موضوعات دیگر نشان دهنده بهبود فضای اقتصادی در سال‌های آینده است و امیدواریم دولت با همراهی مردم وضعیت اقتصادی را روز به روز بهتر کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top