تاریخ انتشار: شنبه 1401/12/27 - 20:52
کد خبر: 464951

نزدیک شدن نسخه جدید چت جی‌پی‌تی به ذهن انسان

نزدیک شدن نسخه جدید چت جی‌پی‌تی به ذهن انسان

اوپن‌ای‌آی، شرکت سازنده برنامه مشهور چت‌جی‌پی‌تی که بر اساس مدل زبانی مبتنی بر هوش مصنوعی، از مقاله علمی و ادبی گرفته تا شعر و کدهای محاسباتی تولید می‌کند، از نسخه جدید این برنامه رونمایی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایندیپندنت، از همان اواخر نوامبر که چت‌جی‌پی‌تی عرضه شد، خیلی‌ها در انتظار انتشار جی‌پی‌تی-۴ (GPT-4) بودند و اینک بسیاری از کاربران که با نسخه‌ قبلی این برنامه کار کرده بودند، از قابلیت‌های خیره‌کننده این برنامه هوش مصنوعی شگفت‌زده شده‌اند.

اینسایدرپیپر در گزارشی که به همین مناسبت منتشر کرد، به نقل از وب‌سایت شرکت اوپن‌ای‌آی، می‌نویسد که جی‌پی‌تی-۴ جدیدترین نقطه عطف در تلاش اوپن‌ای‌آی به منظور پیشرفت در یادگیری عمیق است.

با به‌روزرسانی نسخه قدیمی چت‌جی‌پی‌تی، اینک جی‌پی‌تی-۴ پاسخ‌های متنی دقیق‌تری ارائه خواهد داد و داده‌های ورودی تصویری و متنی این فناوری را به شکل گسترده‌ای پیش می‌برد. به عنوان مثال، اگر کاربری، تصویری از داخل یخچال برای آن ارسال کند، جی‌پی‌تی-۴ نه تنها آنچه را در تصویر وجود دارد به‌درستی شناسایی می‌کند، بلکه آنچه را می‌توان با آن مواد تهیه کرد، نیز پیشنهاد خواهد داد.

اوپن‌ای‌آی اعلام کرد که در حال همکاری با یک شرکت همکار به نام «بی مای آیز» است تا مراحل پیشرفت‌های بعدی فراهم شود.

مایکروسافت که پشتیبانی مالی اوپن‌ای‌آی را بر عهده دارد، اوایل سال ۲۰۲۳ اعلام کرد که میلیاردها دلار تامین مالی این شرکت را بر عهده خواهد گرفت. شرکت سازنده ویندوز همچنین به‌سرعت این فناوری را در موتور جست‌وجوی بینگ، مرورگر اج و سایر محصولات خود ادغام کرد.

این موضوع به رقابت جدی با گوگل که نسخه‌های خود از فناوری هوش مصنوعی را ارائه کرده بود، منجر شد و در این میان، آمازون، بایدو و متا نیز تلاش کردند از این فناوری عقب نمانند.

اوپن‌ای‌آی همچنین اعلام کرد که نسخه جدید این برنامه در مقایسه به نسخه قبلی، درباره خطای عملکردی یا دروغ و توهین یا اصطلاحا «توهم»، به‌مراتب کمتر گزارش دریافت می‌کند.

به گفته اوپن‌ای‌آی، برای ساخت و توسعه جی‌پی‌تی-۴ شش ماه زمان صرف شده است تا ایمن‌تر و هماهنگ‌تر شود. جی‌پی‌تی-۴ به میزان ۸۲ درصد کمتر به درخواست‌های محتوای غیرمجاز پاسخ می‌دهد و ۴۰ درصد بیشتر احتمال دارد که پاسخ‌های واقعی بدهد.

سم آلتمن، بنیان‌‌گذار این شرکت، اذعان کرد که به رغم پیش‌بینی‌ها، جی‌پی‌تی-۴ هنوز ناقص و محدود است و همچنان در نخستین استفاده از آن، تاثیرگذارتر از زمانی به نظر می‌رسد که وقت بیشتری را با آن سپری کنید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
ویژه‌برنامه نوروزی «از مامان بگو» از شبکه دو
تعطیلات عید چگونه چاق نشویم؟
اظهارات وزیر علوم درباره عملکردش در سال گذشته
فعالیت سامانه بارشی جدید در کشور طی امروز و فردا
پیام تبریک سران تعدادی از کشورها به ملت ایران به مناسبت نوروز
ایران، در روزی که گذشت (۲۹ اسفند ۱۴۰۱)
جهان، در روزی که گذشت (۲۹ اسفند ۱۴۰۱)
چرا جنگ یمن طولانی شد؟
تداوم رویکرد دوگانه آمریکا/ بایدن به مناسبت عید نوروز باز هم ژست حمایت از مردم ایران گرفت
نخستین تصادف منجر به فوت پایتخت در سال ۱۴۰۲/ علت در دست بررسی است
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به پیام نوروزی بایدن/ نمایش نفاق و دشمنی رژیم آمریکا
منتظر خبر توافقات قابل توجه میان ایران و آژانس انرژی اتمی باشید
کسر امتیاز یا سقوط استقلال به دسته پایین‌تر؛ شمارش معکوس آغاز شد
پیام نوروزی رئیس جمهور به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
عکس| گزیده‌ای از بیانات رهبر انقلاب در لحظه تحویل سال
رییس جمهور: ۱۴۰۱ سال قدرت مردم و قهرمانی ملت ایران بود/ کشور را معطل کشورهایی نکردیم که برای همکاری با ایران تردید دارند
عکس| پیام رهبر انقلاب به‌ مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲ هجری شمسی
فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
سال ۱۴۰۲؛ سال «مهار تورم و رشد تولید»
فیلم| چرا رهبر انقلاب سال‌ها را نامگذاری می ‌کنند؟
واکنش فوق العاده سگ زنده یاب هلال احمر به تمارض مجری مشهور روی آنتن زنده
اظهارات وزیر علوم درباره عملکردش در سال گذشته
اشکال نرم‌افزاری در پرداخت حقوق اسفند معلمان/ واریز مابه التفاوت حقوق تا ساعاتی دیگر
عذرخواهی وزارت آموزش و پرورش از فرهنگیان
جزئیات حضور دانشجویان در خوابگاه ها در ایام نوروز
نحوه ثبت اعتراض معلمان به نتایج رتبه‌بندی
اختصاص اعتبار برای تجهیز آزمایشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور
ممنوعیت فعالیت معلمان فاقد صلاحیت در مدارس غیردولتی از سال آینده
رتبه بندی۸۰۰ هزار معلم را نمی‌توان ظرف ۶ ماه انجام داد
انتقاد سخنگوی کمیسیون آموزش از نحوه رتبه‌بندی معلمان
پیام وزیر آموزش و پرورش در سال جدید از طریق شاد
در رتبه‌بندی معلمان سابقه و تجربه افراد در نظر گرفته شود
سهمیه «بومی» به کدام داوطلبان آزمون‌های استخدامی تعلق می‌گیرد؟
دغدغه جهاد دانشگاهی حل مسائل کشور است
فیلم| دیدار صمیمی مرحوم سید محسن شفیعی با دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز
مهمترین فعالیت‌های دانشگاه تهران در ۱۴۰۱
جدول تفصیلی کمک هزینه دانشجویان و دستیاران پزشکی سال ۱۴۰۲اعلام شد
تجدید نظر در احکام اخراج و محرومیت از تحصیل دانشجویان
اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان انتظار شفافیت دارند
نظرسنجی
در حالی که شروع سال تحصیلی در ماه مهر است، آیا با برگزاری کنکور کارشناسی ارشد و دکتری در اسفند ماه موافق هستید؟




مشاهده نتایج
go to top