تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/12/28 - 10:33
کد خبر: 465002

ضرب و شتم مامور یگان حفاظت منابع طبیعی در خداآفرین

ضرب و شتم مامور یگان حفاظت منابع طبیعی در خداآفرین

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خداآفرین از ضرب و شتم مامور یگان حفاظت منابع طبیعی این شهرستان توسط متخلفان خبر داد و گفت: ضاربان این مامور دستگیر شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مشرق، متخلفان و متصرفان اراضی ملی و منابع طبیعی دیروز جمعه مأمور یگان حفاظت منابع طبیعی در شهرستان خداآفرین را در حین انجام مأموریت در اطراف یکی از معادن شن و ماسه مورد ضرب و شتم قرار دادند.

در پی وصول گزارش تخریب منابع طبیعی، مأمور یگان بلافاصله به محل اعزام شدند که متأسفانه با ممانعت متصرفان و مخربان منابع طبیعی مواجه شده و وی را حین انجام مأموریت محوله مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند.

بلافاصله نیروی مرزبانی منطقه را در جریان واقعه قرار دادیم و همکاران مرزبانی با حضور در محل، با متخلفان برخورد کردند، اما افراد متخلف در حضور نیروی مرزبانی باز هم به اشتباه خود اصرار کرده و مجدداً متعرض همکار یگان حفاظت منابع طبیعی و همچنین دیگر همکاران حاضر در محل تخلف شدند.

امیدنیا ادامه داد: با دستور دادستان خداآفرین، ضاربان بازداشت شدند و اقدامات قانونی و برخورد با ضاربان و همچنین تصرف و تخریب منابع طبیعی از سوی آنها در حال پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه موضوع در سریع‌ترین زمان به مرکز استان اعلام شده است، گفت: گزارش تکمیلی پرونده تخریب روز گذشته و تخریب‌های ماقبل آن به اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان جهت پیگیری قانونی ارسال می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی نیز خواستار پیگیری سریع موضوع و برخورد قاطع با متخلفان شد.

سیروس داودی، ضمن تماس با فرماندار شهرستان خداآفرین موضوع ضرب و شتم مأمور یگان حفاظت اداره منابع طبیعی این شهرستان را پیگیری کرد و فرماندار خداآفرین دستورات لازم برای هماهنگی در این خصوص را صادر کرد.

فرماندار خداآفرین نیز به همراه ریاست و کارکنان منابع طبیعی شهرستان از مأمور مصدوم اداره منابع طبیعی عیادت کردند.

علی اکبر نکونام در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات و ایثارگری‌های نیروهای خدوم اداره منابع طبیعی و ابراز تأسف از اقدام زیاده خواهان و متجاوزان به حقوق عمومی، خطاب به رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری خداآفرین تاکید کرد: از طریق مراجع قضائی تا حصول نتیجه این موضوع پیگیری می‌شود تا فرصت طلبان حاشیه امن خود را از دست بدهند و مأموران جان بر کف منابع طبیعی با دلگرمی بیشتری به انجام وظیفه بپردازند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top