تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/01/14 - 11:33
کد خبر: 465827

خبر خوش برای کارگران درباره رقم حق اولاد و عائله مندی

خبر خوش برای کارگران درباره رقم حق اولاد و عائله مندی

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از طرح پیشنهاد پرداخت حق عائله مندی به کارگران متاهل در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، هادی ابوی در توضیح جزئیات بیشتر این پیشنهاد اظهار کرد: در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بحث ترویج و تشویق به ازدواج مطرح و موضوع عائله مندی و مشوق‌های مربوطه درنظر گرفته شده است. یکی از نکاتی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه شورای عالی کار مطرح کردند، این بود که چرا کارگران عائله‌مندی نمی‌گیرند و علیرغم آنکه در قانون پیش‌بینی شده برای کارگران متاهل چنین چیزی دیده نشده است.

وی ادامه داد: حق عائله‌مندی خلأیی است که در حوزه کارگری وجود دارد در حالی که این موضوع در خصوص کارمندان لحاظ شده است لذا پیشنهاد شد که کارگران متاهل نیز حق عائله‌مندی دریافت کنند.

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران افزود: در حال حاضر حق اولاد به کارگران متاهل پرداخت می‌شود ولی تاکنون حق عائله‌مندی لحاظ نشده است که معتقدم با مطرح کردن این پیشنهاد و تصویب آن در شورای عالی کار هم انگیزه کارگران مجرد برای تشکیل خانواده افزایش می‌یابد و هم کمکی به دریافتی کارگران متاهل می‌شود.

ابوی از مکاتبه برای طرح این پیشنهاد در دستور کار جلسه شورای عالی کار خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با توجه به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بتوان در شورای عالی کار عدد و رقم و میزان حق عائله‌مندی کارگران را مشخص کرد و در مورد کارگران متاهل که حتی سابقه کار ندارند نیز آن را عملیاتی کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top