تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/01/16 - 19:26
کد خبر: 466170

تاکید وزیر کشور بر آماده سازی زیرساخت‌ها برای تسهیل زیارت اربعین

تاکید  وزیر کشور بر آماده سازی زیرساخت‌ها برای تسهیل زیارت اربعین

وزیر کشور بر لزوم بهره برداری حداکثری از زمان باقی مانده تا برگزاری مراسم اربعین، برای افزایش بیش از پیش امکانات و زیرساخت‌های لازم با هدف تسهیل هر چه بیشتر اعزام زائران تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» احمد وحیدی در چهارمین جلسه ستاد مرکزی اربعین که روز چهارشنبه با حضور استانداران خوزستان و کرمانشاه و همچنین معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، بر آماده سازی زیرساخت‌های لازم در مهلت باقی مانده تاکید کرد.

وزیر کشور تصریح کرد، ضروری است تا همه طرح‌ها و برنامه‌های دست اندرکاران برگزاری مراسم اربعین در سال جاری چون سالهای گذشته به تسهیل رفت و آمد زائران از طریق مبادی مرزی و افزایش هر چه بیشتر امنیت آنان منجر شود.

بیستم صفر و اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مصادف با ۱۵ شهریور ماه امسال است.

سال گذشته نزدیک به ۵ میلیون زائر از طریق ایران در مراسم جهانی راهپیمایی اربعین که با حضور ۲۱ میلیون زائر از سراسر جهان برگزار شد، شرکت کردند و با توجه به افزایش سالانه آن از زمان برگزاری راهپیمایی مزبور در سال ۱۳۸۲ امسال پیش بینی می‌شود آمار زائران بیش از سال ۱۴۰۱ باشد.

در چهارمین جلسه ستاد مرکزی اربعین که معاونان وزارت کشور و داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز حضور داشتند، آخرین طرح‌های تهیه شده برای توسعه جاده ای و بهسازی راه های منتهی به مبادی مرز غرب کشور، احداث پل ها و تونل های لازم و امکانات رفاهی نظیر سرویس های بهداشتی و سایبان به منظور تسهیل بیش از پیش برای اعزام زایران راهپیمایی جهانی اربعین مورد تبادل نظر قرار گرفت.

امانی نیز در این جلسه آخرین طرح ها و برنامه های وزارت راه و شهرسازی را به منظور فراهم کردن امکانات لازم جهت حضور زائران اربعین حسینی و بهبود هرچه بیشتر پایانه های مرزی بین ایران و عراق را تشریح کرد.

ایران و عراق با دارا بودن بیش از یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر مرز زمینی دارای ۱۰ گذرگاه مرزی هستند که زایران اربعین حسینی از ایران و برخی کشورهای جهان از طریق این مبادی برای شرکت در راهپیمایی جهانی اربعین اعزام می‌شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top