تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/01/17 - 10:42
کد خبر: 466231

اولین محکوم حذف استقلال همین آقاست!

اولین محکوم حذف استقلال همین آقاست!

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: از زمانی که سازمان خصوصی‌سازی و قربان‌زاده وارد ماجرای فروش سهام باشگاه استقلال شدند، اوضاع تیم از قبل هم بدتر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، رضا رجبی درباره دیدار استقلال با آلومینیوم اراک در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بازی در اراک مقابل آلومینیوم دیدار راحتی برای آبی‌پوشان پایتخت نخواهد بود چون تیم اراکی در ورزشگاه خانگی خودش انگیزه‌های زیادی برای برتری دارد. با اینکه آلومینیوم اراک در این فصل تیمی پرنوسان بوده است، اما نمی‌توان این تیم را دست کم گرفت به طور حتم آنها در اراک حریفی سرسخت برای استقلال خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه روند رو به رشد استقلال در ۱۰ هفته اخیر لیگ برتر ادامه داشته، گفت: با شرایطی که استقلال در جدول لیگ برتر دارد و حضورش در کورس قهرمانی، محکوم به پیروزی در دیدار با آلومینیوم اراک است. خوشبختانه مشاوران ساپینتو حرف مرا احتمالاً به گوشش رسانده‌اند و با سیستم ۱-۳-۲-۴ بازی می‌کند که ۴ بازیکن جلو یکدیگر را در زمین خوب پیدا می‌کنند که این هماهنگی بازیکنان استقلال کار را برای حریفان سخت می‌کند.

کارشناس فوتبال در مورد مقصران حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: حذف استقلال از آسیا ربطی به مدیریت فعلی باشگاه ندارد. از زمانی که سازمان خصوصی‌سازی و قربان‌زاده وارد ماجرای فروش سهام باشگاه استقلال شدند، اوضاع تیم از قبل هم بدتر شد. مردم سهام خریدند و این پول‌ها بدون نظارت و مجوز در حدود ۷۰۰ میلیارد تومان وارد باشگاه استقلال شد. الان قربان‌زاده با پیش آمدن این فجایع مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره استقلال را مقصر می‌داند، در صورتی که اولین محکوم و مقصر خود این فرد است. این آقا از پول‌های مردم حراست نکرده و پول را به مدیریت قبلی باشگاه داده است. این پول‌ها نه تنها باشگاه استقلال را کمک نکرد بلکه آینده باشگاه را به خطر انداخت.

وی افزود: استقلال این فصل بسیار پر هزینه بسته شد و در حال حاضر باشگاه کلی بدهی دارد. فتح‌الله‌زاده تا حدودی مشکلات مالی را حل کرده است، اما یک فرد به تنهایی نمی‌تواند تمام مسائل مالی را بر طرف کند. شرایط برای فروختن سهام باشگاه استقلال مهیا نبود و بدون برنامه و با عجله این خصوصی‌سازی صورت گرفت. پولی هم که جمع شد مدیریت قبلی آن را به باد داد.

رجبی در پایان خاطر نشان کرد: به خاطر مبلغ کمی که مدت‌ها قبل باید مدیریت وقت آن را پرداخت می‌کرد استقلال را نابود کردند. حذف از لیگ قهرمانان آسیا به هر تیمی ضربه می‌زند و تیم را عقب می‌اندازد. در لیگ قهرمانان از نظر فوتبالی بازیکنان دیده می‌شدند و از لحاظ مالی هم به باشگاه استقلال کمک می‌شد. ولی مدیران قبلی به تیم فوتبال استقلال خواسته و ناخواسته ضربه زدند. هم اکنون هم شخصی مثل فتح‌الله‌زاده که یک استقلالی است، سعی دارد به باشگاه کمک کند، اما برخی‌ها سعی دارند او را مقصر جلوه بدهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دست پُر از مسکو، پاسخ به «نمی‌شود»
۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
بانک مرکزی مسئولیت گرانی ارز ۴۵۰۰ کالا را نپذیرفت
روبیو در فکر فرار از دولت ترامپ
رأی تاریخی آمریکایی‌ها به دموکرات‌ها؛ ۶۶ میلیون رای!
فیلم | برنی سندرز: باید بودجه اسرائیل را قطع کنیم!
فیلم | سرلشکر رضایی: ایران گاز روسیه را به کشورهای اطراف خواهد فروخت
انتقاد تند عضو کمیسیون امنیت ملی از حقوق‌های نجومی برخی از مسئولان
فیلم | لحظاتی منتشر نشده از دیدارهای صمیمانه خانواده‌های معظم شهدا با رهبر شهید انقلاب
نوبت تسویه‌حساب با معمار جنگ/هگزث در آستانه استیضاح
انتخابات آمریکا از زاویه دیگر
پیامی که به قدر کافی صریح و روشن است
توافق گازوئیلی پوتین-ترامپ منتفی شد
ذخایر گازوئیل آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۰۳ رسید
 آتش سوزی دو نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ دو پهپاد لوکاس به غنیمت گرفته شدند
تحریم «نمایش» برای تغییر واقعی
یحیی سریع: مرکز تجمع مزدوران در الجوف با ۶ موشک هدف قرار گرفت
ایستادگی ملت ایران بیش از گذشته الهام‌بخش ملت‌های آزاده است
یحیی سریع: پهپاد «وینگ لونگ ۲» ارتش سعودی سرنگون شد
صالحی امیری: میناب دروازه‌بان مقاومت ایران و نماد انسجام ملی است
۳ عملیات پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در عمق عربستان
منابع وام‌های دانشجویی محدود است
ترفندهای استفاده از اسپاتیفای برای درس خواندن و تمرکز در مطالعه
سیلاب در پردیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان/ تمام فضای دانشگاه را آب گرفت! + فیلم
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای صنفی دانشجویی دانشگاه تهران
به‌روزرسانی و تغییر ۵۰ تا ۷۰ درصدی رشته‌های کشاورزی
آغاز ثبت‌نام وام‌های تحصیلی و ودیعه مسکن متأهلی دانشجویان از امروز
شرایط و نحوه ثبت نام برای دریافت وام‌های دانشجویی اعلام شد
کارت آزمون وکالت کانون‌ وکلای دادگستری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
سری دوم اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۶ منتشر شد
کارت چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران ۱۴۰۵ منتشر شد
مهلت ثبت‌نام در سامانه ادب تا ۱۱ آذر برای رفع مشکلات دانشجویان عراقی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top