تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/01/24 - 15:48
کد خبر: 466892

زیان‌دهی بانک‌ها رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کنند

 زیان‌دهی بانک‌ها رشد اقتصاد جهانی را تهدید می‌کنند

پیر-اولیویه گورینشاس، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول، هشدار داد که بانک‌ها در وضعیت خطرناکی قرار دارند و خطراتی را برای رشد جهانی ایجاد می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، پیر-اولیویه گورینشاس، اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول، هشدار داد که بانک‌ها در وضعیت خطرناکی قرار دارند و خطراتی را برای رشد جهانی ایجاد می‌کنند.

گورنچاس به سی‌ان‌بی‌سی گفت که بانک‌ها با هزینه‌ها و زیان‌های بیشتری در برخی دارایی‌ها مواجه هستند، که آنها را در موقعیت متزلزل‌تری قرار می‌دهد و به طور بالقوه منجر به کاهش وام‌دهی می‌شود.

وی افزود که سختگیری بیشتر در وام دهی خطری برای چشم انداز رشد جهانی به همراه دارد و پیش بینی‌ها برای رشد جهانی را از ۲.۸ درصد در سال ۲۰۲۳ به ۲.۵ درصد کاهش می دهد.

اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول هشدار داد که نرخ‌های بهره بالاتر آسیب‌پذیری بانک‌ها را افزایش داده است و خطر قابل‌توجهی برای رشد جهانی دارد.

گورنچاس گفت: ما نگران آنچه در بخش بانکداری، به ویژه در ایالات متحده و احتمالاً در کشورهای دیگر دیده‌ایم، هستیم و همچنین نگران آنچه می‌تواند برای رشد در سال ۲۰۲۳ داشته باشد.

افزایش نرخ بهره بانک‌های مرکزی موجب افزایش هزینه‌های تامین مالی برای بانک‌ها شده است در حالی که وام دهندگان نیز شاهد زیان‌هایی در دارایی‌هایی مانند اوراق قرضه بلندمدت بوده‌اند.

گورنچاس گفت: بانک‌ها در موقعیت متزلزل‌تری قرار دارند و مطمئناً این امر موجب می‌شود کمی محتاط‌تر عمل کنند و شاید تا حدودی از وام‌دهی خود بکاهند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرد که رشد اقتصاد جهان در پنج سال آینده ضعیف‌ترین رشد اقتصادی از سال ۱۹۹۰ خواهد بود.

در این گزارش صندوق بین المللی پول، سقوط چندین بانک آمریکایی، فروش سریع کردیت سوئیس در اروپا، و آشفتگی در بازار اوراق قرضه بریتانیا در کانون توجه قرار گرفته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top