تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/01/29 - 21:18
کد خبر: 467473

تصویب ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تجهیزات پزشکی

تصویب ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تجهیزات پزشکی

وزیر بهداشت گفت: با توافقی که با سازمان برنامه و بودجه داشته ایم، یک و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی برای تجهیزات پزشکی و داروهای گران قیمت تصویب شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بهرام عین اللهی، در نشست با مدیران سازمان نظام پزشکی با اشاره به شعار سال مبنی بر مهار تورم و رشد تولید اظهار داشت: همه ما باید برای تحقق شعار سال تلاش کنیم و این شعار سرلوحه حوزه سلامت قرار بگیرد.

وی با اشاره به دغدغه رئیس جمهور نسبت به حوزه سلامت به ویژه تلاش‌های آیت الله رئیسی برای تأمین واکسن و مهار همه گیری کرونا، گفت: جمهوری اسلامی ایران از قوی‌ترین حوزه سلامت منطقه برخوردار است و در اجلاس ژنو و قاهره همه کشورها بر این امتیاز ایران تاکید داشتند.

وزیر بهداشت با اشاره به نامه سازمان جهانی بهداشت و تبریک موفقیت جمهوری اسلامی ایران در ریشه کنی سرخک و سرخچه گفت: این افتخار در حالی نصیب ما شده که بسیاری از کشورهای اروپایی با این بیماری‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند.

عین اللهی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی در بسیاری از شاخص‌های سلامت پیشتاز است، گفت: نظام سلامت ما امروز به خود می بالد؛ چرا که از بزرگترین ظرفیت نیروی انسانی که اصلی ترین سرمایه ماست، برخوردار است.

وزیر بهداشت با بیان این که قطعاً یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی، ارتقای شاخص‌های حوزه سلامت بوده است، تصریح کرد: امروز ما نه تنها بیماران خود را در داخل کشور درمان می‌کنیم، بلکه از کشورهای مجاور هم برای درمان به ایران می آیند و گردشگری سلامت از مزیت‌های نظام سلامت ایران اسلامی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز به اذعان همه، ایران اسلامی کشوری موفق در مهار کرونا بوده است، خاطرنشان کرد: ما تنها کشوری در منطقه هستیم که ۶ نوع واکسن کرونا با پلتفروم های مختلف تولید می‌کنیم و این افتخاری بزرگ است.

عین‌اللهی، ادغام آموزش پزشکی در درمان را دستاوردی بزرگ برای نظام سلامت کشور دانست و گفت: بسیاری از کشورها این روش را تأیید و تحسین کردند؛ چرا که ادغام جهشی بزرگ در کیفیت خدمات سلامت ایجاد کرد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: با استفاده از فرصت وظرفیت ادغام به دنبال پاسخگویی به نیاز جامعه هستیم و هدف ما، بهبود، ارتقا و حفظ سلامت مردم است که لازم است در تأمین این هدف با یکدیگر همکاری و هماهنگی مستمر داشته باشیم.

وی گفت: در ایام تعطیلات نوروز جامعه پزشکی فعالیت‌های شبانه روزی داشتند؛ به طوری که در این ایام حدود ۱۶ هزار عمل جراحی صورت گرفت.

عین اللهی ادامه داد: برای بهبود خدمات پزشکی و سلامت باید کیفیت آنها را حفظ و ارتقا دهیم و هر حرکتی که به سلامت مردم کمک کند، قطعاً باید توسط سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت حمایت شود.

وزیر بهداشت در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه با توافقی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، یک و نیم میلیارد دلار ارز ترجیحی برای حوزه تجهیزات پزشکی و داروهای گران قیمت تصویب شد و در سال جاری هیچ گونه نگرانی در این حوزه نخواهیم داشت.

عین اللهی بیان داشت: امروز ذخایر دارویی ما به ۷۰ درصد و همچنین کمبودهای دارویی از ۴۰۰ به ۷۰ قلم رسیده است و تعداد شرکت‌های دانش بنیان نیز ۵۳ درصد رشد داشته است.

وی در ادامه به موضوع جوانی جمعیت اشاره کرد و اظهار داشت: متأسفانه جمعیت کشور رو به سالخوردگی می‌رود و اگر تدابیر لازم اتخاذ نشود، پویایی جامعه از دست خواهد رفت که برای ممانعت از وقوع این اتفاق باید اقدامات مناسب صورت گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top